6 toffe vultips voor je Bugles

buglesssGesponsord – Hoi allemaal! Een tijdje geleden postte ik een oproep op mijn blog waarbij ik zocht naar Bloginsiders die samen met mij Bugles vultips wilden verzinnen. Er werd massaal op gereageerd (hallo 820 reacties alleen al op Facebook) en dat is tof, want inmiddels staat Het Interwebz vol met vultips! Ik krijg er honger van.

De zes leukste vultips die ik voorbij heb zien komen deel ik uiteraard graag met jullie, zodat je ook lekker aan de slag kan met Lay’s Bugles. Oeh! En voor de Bloginsiders: aan het einde van deze blogpost maak ik de winnaar van een dinerbon t.w.v. €150 bekend!

schermafbeelding-2016-09-25-om-12-42-59

6. Lay’s Bugles Sweet Chilli uit de oven met tonijn en kaas van lezeres Hanna
Toen ik de foto zag dacht ik: OH YES NACHO’S! Maar dan dus nét even anders, namelijk met tomatenpuree, kaas en tonijn uit de oven. Een soort Tuna-melt-meets-nachos. Goed bedacht Hanna!

schermafbeelding-2016-09-25-om-13-04-36

5. Lay’s Bugles met salsadip van Lisanne
Je hoeft er niet veel voor te doen en het is geen rocketscience, maar dat betekent niet dat het geen goed idee is: Lisanne bedacht Bugles chips met salsa! Gewoon uit een potje uit de supermarkt. Tja, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Overigens ook top 10 waardig: Lisanne houdt rekening met budget. Haar woorden: “Voor de student die niet zoveel te besteden heeft.”

schermafbeelding-2016-09-25-om-12-49-21

4. Pittige Camembert met basilicum uit de oven-dip van lezeres Talin
Ja hállo, dit lijkt me dus echt awesome. Wat een goed idee om een kaasje in de oven te zetten en die te laten smelten en daar dan je Bugles chips in te dippen. Dit kun je natuurlijk ook perfect doen met brie of geitenkaas. Oh oh oh, wat lekker. Hongerrrr!

schermafbeelding-2016-09-25-om-12-59-37

3. Lay’s Bugles met pittige vulling van tomaat, ui, peper en balsamico van lezeres Vianne
Vianne dacht volgens mij: ik ga lekker aan de slag met groentes en hakte daarom tomaat, rode ui én rode peper fijn om er samen met wat balsamico azijn een heftige vulling van te maken. Mij lijkt het heer-lijk. En echt eens iets anders dan wat je normaal in je Bugles chips stopt.

schermafbeelding-2016-09-25-om-13-02-47

2. Hüttenkäse met avocado door lezeres Judith
Avocado is sowieso een goed idee bij Bugles, maar om het te mengen met Hüttenkäse; dat had ik nooit bedacht. Toch lijkt het me erg lekker. Toffe #buglesvultip Judith!

schermafbeelding-2016-09-25-om-13-13-06

1. Lay’s Bugles gevuld met roomkaas en ananas van…
Eigenlijk wilde ik m’n eigen vultip (sweet chilli saus met crème fraîche) op nummer één zetten, maar dat is wel een beetje lullig (en uit de hoogte, haha) dus ik zet m’n ego even opzij en maak plaats voor… *tromgeroffel*… Lay’s Bugles met  roomkaas en Ananas van lezeres Buiske!

DIT VIND IK DUS GEWELDIG. Zodra ik de eerste vultips voorbij zag komen op Instagram, ontdekte ik dat roomkaas en ananas een vaak gebruikte combi is. Zo’n goed idee! Buiske: je hebt me hongerig gemaakt. En! Jij bent de winnares van de dinerbon t.w.v. €150, woehoe! Gefeliciteerd :).

Aan alle andere Bloginsiders die mee hebben gedaan: thanks voor jullie inspiratie! Ik heb echt heerlijke dingen voorbij zien komen en ga denk ik de komende tijd alleen maar Bugles chips eten, om al jullie dingen uit te proberen. Heb ik even geluk dat ik nooit een gram aankom ;-).

Meer inspiratie nodig voor Bugles Vultips? Check social media #Buglesvultip of Bugles.nl!

Wil je ook eens meedoen met een Bloginsiders campagne? Dat kan! Er komt heel binnenkort weer een nieuwe campagne aan via mijn blog voor een ander rete tof merk. Dus houd mijn blog in de gaten.

En dan zeg ik nu: tot chips!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

2 reacties op “6 toffe vultips voor je Bugles

  • Wat een laffe sh°t inzendingen. Niemand als antwoord chili con carne met een habareno of 2 erdoor? Wat dacht je van scorpion of naga hotsaus? Ik zie alleen maar suffe alleen staande huslismoeder dingen hierboven. Probeer een wat smaak, dames! Probeer eens iets wat niet uit de supermarkt komt! Roti met madame Jeanette. Ik schud ze zo uit mijn mouw.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *