VIDEO: Hartaanvalhamburgers maken bij BIJ IGMAR op SLAM FM!

Goedemorgen leuke mensen! Gisteravond was ik te gast in de radioshow BIJ IGMAR, op Slam FM. Super vet! Een tijdje geleden had ik al verteld dat ik binnenkort langs mocht komen bij een landelijke radiozender en gisteravond was het dus zo ver. Ik vond het súper leuk om te doen. Man, wat krijg ik toch iedere keer weer een kick als ik iets op radio of tv mag doen. Vind het zooo leuk!


Gisteravond was ik dus in de avondshow van Igmar Felicia, waar ze me hadden gevraagd om m’n hartaanvalhamburgers klaar te maken. Ze hadden me gezien bij The Makers Channel Playground, je weet wel; dat televisieprogramma waar ik een paar weken geleden hamburgers stond te bakken, en dachten: dat willen wij ook. En ik ben de beroerdste niet (;-)), dus gisteravond was het zo ver :D.

Benieuwd of de burgers zijn gelukt, naar het interview en meer? Check het fragment hier of hierboven! En laat op YouTube even een comment achter, vind ik leuk! Dan kunnen we de haters even tegengaan die zeggen dat het dom is dat ik een hartaanvalhamburger maak omdat het gejat is uit Amerika 😉

Ben benieuwd wat jullie er van vinden! 😀

PS: Het recept vind je hierrr.


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

Eén reactie op “VIDEO: Hartaanvalhamburgers maken bij BIJ IGMAR op SLAM FM!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *