Video: De DylanHaegens Ei tosti! – Tosti’s bakken met leuke mannen

Hey daar! Een tijdje geleden ben ik he-le-maal afgereisd naar Venray om een video op te nemen met niemand minder dan… Dylan Haegens! Dylan is super populair op YouTube (hallo, bijna 1 miljoen abonnees) en doet ook iets met tosti’s (onlangs nog voor Serious Request) en daarom moesten wij samen maar eens aan de slag. Ook tof: Dylan en ik zijn de enige idioten in Nederland met een tosti tatoeage. Tenminste, dat denk ik. Haha!

Goed; ik kwam bij Dylan in zijn awesome kantoor en daar namen we een tostivideo op voor mijn Youtube-kanaal (ik heb over 992.277 mensen ook 1 miljoen abonnees) en een challenge voor zíjn kanaal. Vanmiddag om 16.00 vind je de challenge hierzo. Maar je kunt de tostivideo, met dé Dylan Haegens Ei tosti, hier of hieronder al bekijken:

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal of die van Dylan? Gezellig!

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboek nodig. Mijn eerste boek is momenteel uitverkocht, maar je kunt deel 2 hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a..

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | SNAPCHAT. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboeken, let me know @Lterveld #gewoonwateenstudentjesavondseet. Like!

Eén reactie op “Video: De DylanHaegens Ei tosti! – Tosti’s bakken met leuke mannen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *