VIDEO: Bugles gevuld met zelfgemaakte sweet chili saus

bugles_fotoGesponsord – Hoi allemaal! Vandaag heb ik een awesome video voor jullie. Tenminste, ik vond het  awesome om ‘m te maken, want ik heb op film een zak chips leeg gevreten. En ik werd er ook nog voor betaald. Wat een baan :D.

Het zit zo. Een tijdje geleden kondigde ik al aan dat ik een samenwerking heb met de makers van Bugles; iets waar ik echt intens enthousiast over ben, want ik ben de grootste chipslover op aarde, woeeehoeee! En het leukste van die samenwerking is dat jullie je konden opgeven om ook mee te doen. CHIPS VOOR IEDEREEN! YES!

Veel van jullie hebben je aangemeld en de vultips gaan vanaf deze week massaal voorbij komen op social media met #buglesvultip, en ik kan natuurlijk niet achter blijven. En daarom heb ik vandaag een video voor jullie met de allerbeste Bugles vultip ever. Vind ik persoonlijk. Oordeel zelf! Check de video hier of hieronder.

Heb jij ook een toffe vultip? Laat die in een reactie achter op de video, onder deze blogpost of op social media met #buglesvultip, zodat we en masse aan de Bugles gaan.

Op zoek naar meer Bugles vultips? Ga naar bugles.nl!

Tot chips!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

Eén reactie op “VIDEO: Bugles gevuld met zelfgemaakte sweet chili saus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *