Leonie’s week 35: optreden voor studenten, deadline kookboek 2, zwemmen in de sloterplas, yoga op het dak van een hotel, borrelen met lezers en Into the great wide open!

Hello you! Zo, dit was me m’n weekje wel weer hoor. Vorige week schreef ik nog in m’n dagboek over mijn intens saaie week omdat ik alleen met griep in bed had gelegen, deze week was compleet anders. Ik heb, nog steeds niet 100% fit, echt super veel gedaan deze week en het was allemaal awesome. Echt, wat een heerlijke week. Van yoga op het dak van het W hotel in Amsterdam, tot spreken voor een zaal vol studenten (er zaten er 5, haha, daarover later meer), tot een borrel met lezers van mijn blog, tot héél druk bezig zijn met de laatste loodjes van kookboek #2. En ik ga je er nu maar eens uitgebreid over vertellen. Just another week at the office. Klaar voor?

Maandag: optreden tijdens de Intreeweek in Zwolle
Maandag overdag deed ik lekker rustig aan, omdat ik al m’n energie wilde sparen voor ‘s avonds. Ik ging namelijk naar Zwolle, om daar op een podium eerstejaars studenten te inspireren met mijn verhaal/voedselkennis/tips.

IMG_7463
Kijk, daar ga ik naartoe

De locatie, het Odeon theater in Zwolle, was top, de organisatie was top, het podium stond er, de moderator was er, ik was er, alleen het publiek ontbrak. Uiteindelijk zaten er 5 studenten in de zaal waar een stuk of 60 studenten hadden kunnen zitten. Maar! Ik heb evengoed een awesome avond gehad. Zet mij op een podium met een microfoon en ik ben blij. Ja, eerst vind ik het intens spannend, maar als ik eenmaal begin te praten vind ik het zó leuk om te doen. En de reacties waren ook heel goed. Ja, er zaten maar 5 mensen in de zaal, maar wel 5 mensen die het heel leuk vonden en dat is tof :D. Woehoe!

NATHANREINDS-leonieterveld-4-smallsize
Kijk: ik vind dit leuk om te doen 😀 PS: ik had inderdaad mijn haren wel even mogen kammen van te voren.
cele
Winnaar van mijn kookboek!

Dinsdag: keihard werken aan boek #2
De rest van mijn week stond overdag steeds in het teken van de laatste loodjes van mijn tweede kookboek. Ik moest nog 10 recepten maken, fotograferen en uitschrijven en daarbij nog alle begeleidende teksten schrijven. En donderdag was m’n deadline. Een behoorlijke klus, maar ik blijk vrij goed te werken onder druk, dus ik kreeg het uiteindelijk donderdagavond allemaal af.

IMG_7494
Oeeeeeh kleine preview! 😀

Oh, en omdat jullie het altijd zo leuk vinden om te lezen over m’n vreselijk succesvolle datinglife (#not): dinsdagavond had ik een date en het was leuk. 😀

Woensdag: boek #2 & zwemmen in de sloterplas
Woensdag overdag was wederom boekdag en dus stond ik weer een stuk of 7 gerechten te koken. Huppakee!

IMG_7574

‘s Avonds ging ik met vrienden waarmee ik ook naar Welcome to the Village festival was geweest varen in Amsterdam. Super leuk! Eerst twijfelde ik of ik wel mee moest gaan, ik was immers nog steeds (!!1!1!!!) niet fit, maar ik vond dat ik een boottochtje niet aan me voorbij kon laten gaan. En het was echt zó chill. We vaarden naar de Sloterplas, waar we het anker uitgooiden om te gaan zwemmen en barbecuen. Gewoon midden op het water. Zo heerlijk! En het water was best te doen nog, op zich… #vetkoud #vetonverstandig #yolo #ofzo.

IMG_7502
Kijk hoe lekker ‘golden hour’ op het water was! Zoooo lekker in het zonnetje met vrienden en biertjes en boot <3
IMG_7501
Kijk: mooi.

Donderdag: deadline boek #2 en yoga op het W hotel
Donderdag was het dan écht de laatste dag om aan m’n boek te werken. Op 1 september moest alles ingeleverd zijn en dat lukte uiteindelijk. Maar man, het was wel echt even vergelijkbaar met je scriptie inleveren hoor; natuurlijk is het een super leuk project om te doen, maar die laatste loodjes blijven toch gewoon zwaar. Maar! De eerste reactie van de uitgever was goed en dat is tof, want ik vond het best spannend. Het eerste boek was (is) zó’n succes, dan is het best spannend om met een tweede te komen. Vind ik. Maar goed, it’s out of my hands now. En man, wat voelt dat goed. TIJD VOOR CHAMPAGNE.

Maar nee, eerst ging ik ‘s avonds nog met Claartje yoga doen op het dak van het W hotel in Amsterdam. Tara Stiles, een of ander celebrity-yoga-figuur, was naar Amsterdam gekomen om deze yoga class te geven. En dat was leuk! Met zonsondergang stonden we dus op het dakterras van het vet mooie W hotel, midden in het centrum van Amsterdam, op 8 hoog, lekker zen yoga te doen. Echt, zo heerlijk! En Tara Stiles is geweldig, wat een hilarisch mens. Niet zo’n suffe yogi, maar gewoon echt een toffe chick met humor. Kun je het je voorstellen: yoga en humor? Het was echt top :D.

IMG_7562

Daarna vond ik het tijd voor champagne, maar ik was nog steeeeeeeeds niet helemaal lekker en Claartje had een ontstoken oor (en was wappie van de antibiotica) en dus dronken we thee. Boeeee. Maar goed. Even bijgekletst, want ik had m’n favoriete giraffefriend al heel lang niet gezien en we hadden veel te bespreken.

Daarna ging ik naar huis om lekker met chips en wijn en Narcos het leven te vieren. Man, wat gaat het weer lekker <3. Ondanks dit terrorgriepje.

Vrijdag: Grote Schoonmaak (met hoofdletters) en borrelen met lezers
Vrijdag was ook echt tof. Ik stond best vroeg op om het hele huis eens even schoon te maken. Ik had er de afgelopen week echt een bizarre teringzooi van gemaakt; overal stond eten, overal vlogen fruitvliegjes en overal stond afwas. Echt, het was vreselijk. Ik schaam me er gewoon voor, zo erg was het. Dus vrijdag was het hoog tijd om schoon te maken. Ik háát schoonmaken, maar dit was even zo heerlijk; van de koelkast tot de oven tot de keukenkastjes: alles is weer schoon. Mjam!

IMG_7695
Begin de dag met een decaf cappuccino en een croissant <3
IMG_7544
Het lijkt op de foto nog een soort van niet rampzalig, maar mijn keuken was echt één grote teringzooi. Oeps!

Vrijdagavond had ik ook weer iets leuks op de agenda staan; ik ging borrelen met lezers van mijn blog! Hierover vertel ik je later in een andere blogpost meer, maar ik zeg vast: HET WAS LEUK!

IMG_7701
Boursin borrel met Gin & Tonic en lezers!

En daarna, om een uur of 9, stapte ik in de trein naar Groningen om bij m’n zus te slapen, omdat ik de volgende dag – zaterdag- naar Vlieland ging. Woeeehoeee! Lekker rustig aan doen deze week, #not.

Zaterdag & zondag: Into the great wide open
Zaterdag en zondag verbleef ik op Vlieland tijdens het Into the great wide open festival. En dit was zo fijn! Ik twijfelde eerst enorm of ik wel moest gaan, omdat ik gewoon nog steeds (weer twintig uitroeptekens hier) niet fit was en ik wist niet zeker of een festivalterrein nou de beste plek is om beter te worden. Of beter gezegd: wel zeker wist dat een festivalterrein níet de beste plek is om beter te worden. Maar omdat het zusje van de vriend van mijn zus (…) regelde dat ik bij haar ouders op Vlieland kon slapen, en dus niet hoefde te kamperen (WIN), besloot ik toch te gaan. En oooooh wat was het mooi.

IMG_7721
Eerst even langs de winkel Eb&Vloed op Vlieland om een regenjas te scoren. Ik kocht deze van RAINS en ben er zó blij mee: echt hij werkt vet goed tegen de regen en ziet er ook nog mooi uit. Wat een fantastisch ding!

Ik had wel van te voren bedacht dat ik dit keer niet zo’n uitgebreid festivalverslag ging schrijven; ik had gewoon echt even zin in een vrij weekend. Ik heb dan ook amper foto’s gemaakt, amper gekeken wat voor foodtrucks er allemaal waren en alleen maar heel hard gerelaxt. Ook wel eens lekker. Het enige wat ik dus echt kan zeggen over ITGWO is dat het er tof is en dat ik volgend jaar weer ga <3. Als het lukt om kaarten te krijgen natuurlijk.

IMG_7734
Mik en ik liepen er echt fabulous bij op ITGWO: geen make-up, Disneyshirt, heftige fleecetrui. Heerlijk 😀
tgwo
Tof optreden van de Ben Miller Band op een van de mooiste locaties: midden in het bos op een open plek. Nice!
IMG_7742
Zes super brakke hoofdjes op de boot terug naar huis.

Zondagavond kwam ik om half 12 thuis en kon ik m’n weekend nog even heerlijk afsluiten met het nieuwe seizoen van Narcos. Wat een week, wat heerlijk. Op naar een nieuwe week!

En deze week is dan vrij rustig. Vanavond ben ik op televisie (21.30 SBS6 Over smaak valt te twisten, samen met mijn eetclub!) en zaterdag ga ik op vakantie, maar in de tussentijd heb ik letterlijk niets vast in m’n agenda staan. HEERLIJK. Ik wil deze week even vooruit werken voor m’n vakantie en wil van het lekkere weer genieten (surfen!!). En iedere dag sporten, omdat ik daar op de een of andere manier, nu op deze maandagochtend, behoefte aan heb. Ik heb écht zin in deze week. En dan zaterdag lekker op vakantie. Woehoe!

En! Ik heb jullie echt enorm verwaarloosd de afgelopen twee weken. Ik was ziek en heel erg druk met het tweede boek, maar ik voel me er echt een beetje schuldig over. Dus: deze week ga ik echt m’n best weer doen om met lekkere recepten te komen. Ik heb er zin in, ik hoop jullie ook! <3

Het leven is mooi jongens :D.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *