Goedenavond! Omdat ik gisteravond zulke lekkere canneloni heb gegeten, had ik vandaag de hele dag zin in een soortgelijk gerecht: lasagne! En de verse pasta’s van de AH waren in de bonus, dus mooi meegenomen!
Je bakt eerst gehakt gaar, dan knoflook, gesneden ui, paprika en courgette toevoegen. Daar doorheen 30gr pijnboombitjes en de lasagnesaus toevoegen (ik gebruik Honig Lasagne traditioneel). Even laten pruttelen en daarna in de ovenschaal beginnen met saus en eindigen met een vers lasagneblad. Over de laatste laag saus lekker geraspte parmezaanse kaas doen. Ik deed het 30 minuutjes op 200 graden in de oven en het was echt perfect! Ook dat lasagneblad bovenop, wat een beetje droog en knapperig werd. En dan eten met sla (botersla, mjam!) en feta oeeeeeeh! Ik heb genoten:)
Tot morgen!
leonie zegt:
Xenos! En ze waren niet duur!
Nicole zegt:
Waar heb je deze vierkante witte borden gekocht? Ze zijn echt perfect! haha