Vegetarische lunch: gebakken peer, blauwe kaas, pijnboompitten en balsamico siroop op brood

Goodmorning partypeople! Gister was een mooie dag. In een drukke week waarbij ik maandag én dinsdag mocht aanschuiven bij een vijfgangendiner – en dus niet zelf kon koken- dus had ik gisteren echt weer zin om de keuken in te duiken. Zelfs rond lunchtijd. Ik maakte daarom een verrukkelijk broodje met gebakken peren, blauwe kaas, pijnboompitten en balsamico siroop voor mezelf. En man, wat was dat lekker. Lunchtip van de dag!

Nodig voor één persoon: 2 sneetjes dik bruin brood – 1/2 peer – wat blauwe kaas – 1 eetlepel pijnboompitten – scheutje balsamico siroop (#allesverkrijgbaarbijdesupermarkt)

Snijd de peer in dunne plakjes (met schil en al, maar zonder klokhuis) en bak ze in een beetje boter een minuut of 8 in een koekenpan. Als ze een beetje verkleuren is het goed. Doe gebakken peer op je broodje, verkruimel er wat blauwe kaas over, wat pijnboompitten en top af met balsamico siroop. KLAAR!

Super simpel en oh zo lekker. Onmonmon!

Wie gaat het uitproberen? Laat een reactie achter 😀

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

3 reacties op “Vegetarische lunch: gebakken peer, blauwe kaas, pijnboompitten en balsamico siroop op brood

  • Oehhh.. Dit is ook een goed idee! Ik had laats bij een etentje als voorgerecht halve peren uit de oven gemaakt.. Gevuld met blauwe kaas, omwikkelt met ontbijtspek en geserveerd met wat honing en walnoten… Was erg geslaagd, dus deze combi voor op brood ga ik ook zeker uitproberen binnenkort!

  • Oeh peer op mijn brood heb ik nog nooit gegeten, maar het lijkt me super lekker! Ik ben zelf niet zo’n fan van blauwe kaas, maar dan kies ik gewoon een andere uit denk ik 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *