Hotdogs met truffelmayo, gebakken sla, bosui en spek

Hallo daar! Gisteravond zat ik in een enorm dilemma. Ik wist eigenlijk vanaf lunchtijd al dat ik zin had in hotdogs en dus hotdogs ging eten die avond. Maar toen stond mijn huisgenootje opeens hamburgers te bakken en rook het hele huis naar dikke burgers en ik kon er niet omheen: ik wilde óók hamburgers. Keuzes jongens, daar kan toch niemand mee om gaan?

Uiteindelijk ben ik toch maar voor hotdogs gegaan, want men zegt altijd dat je bij je eerste keuze moet blijven. Nou, het is inmiddels de volgende ochtend en ik proef nog steeds de rauwe bosui-smaak in m’n mond (is dit #TMI?), dus dat is stom. Maar verder heb ik wel intens genoten van deze truffelhotdogs.

Nodig voor één persoon: Há, dat ga ik je dus mooi niet vertellen hier. Flauw hè? Dit is een recept uit mijn tweede kookboek. Pagina 60, daar vind je het recept ;-).

Anders dan bij het eerste kookboek staan er in Gewoon wat een studentje nog meer eet ook een aantal exclusieve recepten; recepten die je alleen in het boek vindt en niet op mijn blog. Ja, en deze hotdogs zijn daar één van. Wat zeg ik; een heel hoofdstuk met hotdogrecepten is exclusieve boek-content!

Dus hop naar de winkel en halen dat boek! 😀

Oh en ik kan je wel vast verklappen dat deze hotdogs INTENS lekker zijn. Je wil ze sowieso in je leven. Wat? Je hebt ze nódig in je leven. Enjoy! 😉

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

3 reacties op “Hotdogs met truffelmayo, gebakken sla, bosui en spek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *