Vegetarisch barbecuen is gewoon best wel oké – ik had het ook niet verwacht

bbqHoi allemaal! Afgelopen zaterdag zat ik met mezelf te barbecuen. Spontaan. In de voortuin. En ik had niet bedacht dat ik daarover zou gaan bloggen, of beter gezegd; ik had bedacht om daar niet over te gaan bloggen, en tóch doe ik het nu. Het zit namelijk zo..

Ik had een pakket toegestuurd gekregen van So Fine, met daarin een barbecue (dat awesome groene ding op de foto) en o.a. 3 producten om op de barbecue te gooien. Allemaal vleesvervangers. Nu wilde ik altijd al eens een volledig vegetarische barbecue organiseren, maar daarbij dacht ik meer aan intens lekkere gegrilde groentes enzo. Niet per se aan vleesvervangers. Maar nu had ik ze in huis en dacht ik: let’s do this.

Ik probeerde de bbq balletjes op een stokje, kipstukjes op een stokje en iets kebab-achtigs. Allemaal van nepvlees. Allemaal uiterst smakelijk. Echt! Die bbq baleltjes leken echt heeeel erg op vlees en de nepkipstukjes op stok waren echt heerlijk met appelmoes. Alleen de kebab-achtige dingetjes vond ik niet geweldig. Maar at ik ook op.

Goed, 11 spiesjes verder was ik toch wel echt heel erg blij met deze vega barbecue en dacht ik toch: ik ga dit delen. Want ik vind dat meer mensen dit eens moeten uitproberen. Dus; deze producten van So Fine vond ik wel een succes. Verkrijgbaar bij Jumbo!

BYE!

*niet gesponsord, anders zou het er bij staan!*

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al bijna 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

2 reacties op “Vegetarisch barbecuen is gewoon best wel oké – ik had het ook niet verwacht

  • Geen kritiek, gewoon een oprechte vraag: als een bedrijf/merk het product naar je opstuurt, is het dan niet juist automatisch wél gesponsord? Of wordt dat op blogs over het algemeen alleen gezegd als er ook betaald is voor het stukje? #nieuwsgierig

    • Helemaal niet erg hoor! Volgens mij staat gesponsord op de meeste (grote) blogs er alleen bij als het om een betaalde samenwerking gaat (en dat er dus van te voren afspraken zijn gemaakt over de inhoud van de blog vs de vergoeding). Bij mij in ieder geval wel. Als ik iets toegestuurd krijg, dan vermeld ik het er ook vaak wel bij, maar niet als ‘gesponsord’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *