Vega: Halfwarme couscous-salade met avocado, zongedroogde tomaat, pompoenpitten, tomaat, rozijnen en feta

Goedenavond! Via facebook had ik jullie al laten weten dat ik gisteravond echt de allerlekkerste couscous OOIT heb gemaakt, en bij deze dan einnnnnndelijk (;-)) het recept. Ik maakte couscous-salade omdat ik snel wilde koken en toch fatsoenlijk wilde eten. Speciaal voor jullie heb ik nog gekookt gister; ik ging naar een voorstelling in het DeLaMar Theater maar wilde niet een dagje bloggen overslaan, dus hup snel koken thuis! Overigens bleek couscous echt een ENORM goeie bodem te zijn voor een avondje uitgaan na de voorstelling; om 6 uur at ik en pas rond 3u vannacht kreeg ik weer trek!

Maargoed, het recept. Oh, het is zo simpel. Je laat 250 gram couscous wellen in 250mL kokend water en een scheut olijfolie. Je snijdt anderhalve avocado, 1 tomaat en wat zongedroogde tomaatjes en roert die door de gewelde couscous. En dan doe je er nog wat pompoenpitten, rozijnen en fetakaas door. That’s it! En jongens, serieus, dit was echt zo fantastisch lekker van smaak! Terwijl ik gewoon maar wat dingen bij elkaar raapte van wat ik nog in huis had. ZO LEKKER.

Misschien vind je dit ook lekker:


20 reacties op “Vega: Halfwarme couscous-salade met avocado, zongedroogde tomaat, pompoenpitten, tomaat, rozijnen en feta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *