Tortizza’s met truffelpaddenstoelen, spekjes, rode kool en Parmezaan

Goeeedenavond! Het is lang geleden dat ik ‘s avonds een blogje heb geschreven over mijn avondeten, precies na het avondeten. Maar ik zit in een lekkere flow en ga dit heerlijk doen. Op zondagavond. Ik kan ook niet wachten om je te vertellen over m’n avondmaal van vanavond, want MAN wat was het lekker. Ik maakte vanavond tortizza’s met truffelpaddenstoelen en meer lekkers. Na héél lang twijfelen over wat ik in vredesnaam zou avondeten. Echt, totale inspiratieloosheid. Maar er kwam toch een Koningsmaal op tafel. Benieuwd? Lees verder!

Nodig voor één persoon: 4 kleine wraps – 1/2 bakje zure room – heel bakje seizoenspaddenstoelen van AH – beetje truffelolijfolie van AH – 1 bosui – bijna een heel bakje spekjes – beetje parmezaanse kaas- beetje Jean Batôn truffeldressing – beetje rode kool uit een zakje (gesneden)

Smeer de wraps in met zure room met de bolle kant van een lepel. Scheur de paddenstoelen in stukken en verdeel over de wraps. Schenk hier een beetje truffel olijfolie van AH over. Ik heb die sinds kort ontdekt en hij is echt GEWELDIG.

Verdeel vervolgens wat spekjes over de wraps en top af met rode kool. Zet de tortizza’s 15-20 minuten in de oven. Top vervolgens af met geschaafde parmezaanse kaas en een rauw bosuitje in ringen. Oh en natuurlijk een beetje truffeldressing erover. MJAM.

tortiiii

EET SMAKELIJK!

Of het lekker was? Wat denk je zelf. SUPER lekker. Echt: dit wil je eten. Alle smaken zijn lekker. De bosui zorgt voor frisheid, de spekjes zijn heerlijk sappig en zout, de paddenstoelen smaken naar truffel; echt het hele plaatje klopt. Dit wil je. Enjoy!

Mijn derde boek is alweer bijna uitverkocht <3
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en de tweede druk is al bijna op. Snel naar de winkel of bestellen dus! Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *