Tortizza’s met avocado, mozzarella en tomaat

Hello you! Ik zat eens door m’n eigen site te bladeren en kwam een paar recepten tegen voor tortizza’s. En man: wat is het lang geleden dat ik die heb gegeten. Afgelopen zaterdag werd het dus hoog tijd! En voor de oplettende lezer; ik at inderdaad twee keer warm zaterdag ;-). LOVE IT!

Nodig voor één persoon (kleine portie): 2 wraps – 2x de bolle kant van een eetlepel crème fraîche – 1 tomaat – 1 avocado – 1 bol buffelmozzarella – peper, zout & olijfolie – beetje verse peterselie

Smeer de wraps in met crème fraîche. Snijd de avocado, tomaat en mozzarella in plakken en verdeel over de wraps. Giet er een klein beetje olijfolie over en wat peper en zout en zet de wraps vervolgens 15 minuten op 180C in de oven. Ze zijn klaar zodra de mozzarella een beetje bruin begint te kleuren. Dit kan langer duren dan 15 minuten, afhankelijk van je oven :).

Bij het opdienen verdeel je er nog wat verse peterselie over en klaar zijn je tortizza’s.

SUPER lekker. Waarom heb ik dit zo lang niet gegeten? Man, wat is dit toch HEERLIJK. Echt 5 sterren-lekker!

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

2 reacties op “Tortizza’s met avocado, mozzarella en tomaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *