TOFFE TOSTI’S bestellen vanaf nu!

Update: TOFFE TOSTI’s is inmiddels te koop in de winkel en via deze link: http://tinyurl.com/nutekoop-toffe-tosti

****

Jaaaa! Je kunt vanaf nu mijn derde boek TOFFE TOSTI’S bestellen via bol.com! YES! Ik kan jullie eindelijk vertellen waar mijn derde boek over gaat, wanneer het uit komt, hoe het eruit ziet, en het aller belangrijkste: jullie kunnen hem bestellen. Vanaf nu! Hierzo!

Bloed, zweet en tosti’s; dat heeft het gekost, maar mijn derde boek is bijna klaar. Hij ligt as we speak bij de ontwerper en zodra die alles af heeft, gaat hij naar de drukker. Als het goed is ligt hij begin november in de winkels en wordt hij verkocht via Bol.com.

Bij Bol.com kun je TOFFE TOSTI’S vanaf nu al vooruit bestellen. Dan reserveer je het boek nu en krijg je hem binnen zodra hij beschikbaar is. Je bent dan echt de allereerste die het boek krijgt. Vaak nog eerder dan ik zelf ;-).

cover klein
Dit is de cover! Wat vinden jullie er van?

Het zal vast niet echt een verrassing zijn dat mijn derde boek over tosti’s gaat. Het is geen vervolg op ‘Gewoon wat een studentje ’s avonds eet‘ of ‘Gewoon wat een studentje nog meer eet’, maar echt een boek met alleen maar tostirecepten. Maar wel echt de aller tofste tostirecepten. Van pittige pinda tot pulled chicken!

Ben je gek op tosti’s maar kom je vaak niet verder dan een tosti met ham en kaas en als je in een exotische bui bent, een schijfje ananas ertussen? Há, dan is dit boek echt iets voor jou.

In TOFFE TOSTI’S vind je 55 toffe tostirecepten. Van tosti’s vruchtenhagel tot kipknakworst,maar dan wel met truffelmayonaise. En van pittige pinda tot pulled chicken. Maar ook de klassieke tostirecepten vind je in dit boek. Met handige tostitips en tostifeitjes is dit hét complete tostiboek voor de tostiliefhebber.

Het boek kost €14,95 en is daarmee goedkoper dan mijn vorige twee boeken. Een perfect cadeautje voor Sinterklaas of Kerst, als je het mij vraagt :D. Vergeet hem vooral niet op je verlanglijstje te zetten!

Klik hier om het boek te bestellen.

Ik vind het super spannend om weer een nieuw boek uit te brengen, helemaal omdat het een nieuw thema en ontwerp is. De schrijfstijl is uiteraard hetzelfde; lekker nuchter en vét enthousiast. Want hallo: hoe tof zijn tosti’s? 😀

Ik kijk echt uit naar jullie reacties op het boek. Volgens mij is het echt heel erg tof geworden 😀 Mennnn, ik heb er zo’n zin in! Let’s do this! Let’s tosti!

Laat je in een reactie achter wat je van dit nieuws vindt? 😀 IK BEN ZO BENIEUWD!

Vanaf nu is mijn derde boek te reserveren!
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en komt in November uit. Het kost €14,95 en is vanaf dan verkrijgbaar bij de boekhandel of via Bol.com. Bij Bol.com kun je het boek nu al reserveren! Doe dat hierzo, dan ben je de eerste die het boek ontvangt.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

18 reacties op “TOFFE TOSTI’S bestellen vanaf nu!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *