Tortizza’s met garnalen, avocado en rode peper

Goedemiddag jij! Ik heb deze week weer eens tortizza’s gegeten. Want tortizza’s zijn licht, lekker ennnnn snel klaar. Ideaal dus met dit warme weer.

Nu had ik echt ontzettendddd veel zin in garnalen en de vorige keer dat ik tortizza’s met garnalen maakte was dat niet per se een geweldig succes, maar toch weerhield het me er niet van nog een poging te wagen…

Klaar voor een makkelijk zomers recept? Let’s tortizza!

Nodig voor twee personen: 4 kleine tortilla’s (cordita’s ofzo?) – 1 bakje garnalen – 1 avocado – 1 bol buffelmozzarella – scheutje olijfolie – 1/2 rode peper – 4 eetlepels crème fraîche

Erbij maakte ik nog een salade van sla, broccili, feta, gember, balsamico dressing en basilicumblaadjes, maar ik vond het niet een slaand succes, dus ik laat het recept even achterwege.

De tortizza’s maak je als volgt: smeer de tortilla’s in met crème fraîche en beleg ze met garnalen en plakjes avocado. Scheur mozzarella in stukjes en verdeel ook over de tortizza’s. Doe er een scheutje olijfolie over en bak ze 15 minuten af op 180C in de oven. Serveer er dan nog wat fijn egsneden rode peper over en eventueel peterselie. Oh en natuurlijk afmaken met peper en grof zeezout. Klaar!

Ik vond het lekker, maar nog steeds niet TOP. Ik heb lekkerdere recepten voor tortizza’s, dus die zou ik vooral eens klaarmaken als ik jou was. Dit was ook gewoon lekker hoor, maar niet de beste :).

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *