Thuisbezorgd via Deliveroo.nl: Pizza met champignons, mascarpone, truffel en rucola van Yam Yam (Amsterdam)

Hi there! Afgelopen dinsdag vond ik dat ik mezelf moest verwennen (gewoon, omdat dat soms moet) en bestelde ik pizza. Ik had een tijdje geleden gehoord van Deliveroo, een nieuwe bezorgdienst in Amsterdam. Op snapchat had ik al verschillende bloggers voorbij zien komen die een dikke shitload aan voedsel mochten bestellen, maar bij mij bleef de uitnodiging van Deliveroo uit. Potverdikkie, haha.

Maar ik was tóch nieuwsgierig naar deze nieuwe variant van thuisbezorgd en besloot er dus dinsdag maar eens gebruik van te maken. Ik had echt geen zin om zelf te koken, maar wel zin in fatsoenlijk voedsel en dan is Deliveroo een uitkomst. Het is een thuisbezorgddienst die samenwerkt met alleen de goede restaurants in Amsterdam. Als je pizza bestelt, komt die dus niet bij een shoarmatent vandaan, maar gewoon van een goed restaurant. (No offense naar shoarma trouwens, dat is ook awesome. Maar niet voor pizza).

Ik ontdekte dat een van mijn favoriete pizzaplekken in Amsterdam ook aangesloten is bij Deliveroo en bestelde dus een pizza bij YamYam. Waar ik van te voren al van wist: dit wordt goddelijk.

Ik ging voor de pizza Vegetariana: eentje met tomatensaus, mozzarella, mascarpone, champignons, truffelsaus, rucola en parmezaan. VET lekker en veel te duur. Hij kostte me €15 en dat was ‘ie ook echt waard. Maar wel: au, €15. Als je je bedenkt dat ik vorige week nog 4 dagen van 20 euro heb gegeten, is dit wel echt een beetje stom. En de bezorgkosten waren €2. Dus ik at dinsdag €17,50 op. Lekker, maar duur.

Wat ik ook wel echt een beetje jammer vond, was dat de pizza niet heel warm was bij aankomst… Het duurde drie kwartier, dus dat is prima, maar YamYam zit best dicht bij m’n huis, dus ik snap niet zo goed hoe de pizza niet heel warm was. Maar zoals ik al zei: hij was heerlijk.

Dus, dat was mijn eerste ervaring met Deliveroo. Ik denk dat ik er wel vaker ga bestellen! Vooral omdat ik gewoon echt wel hou van lekker eten en het bij Thuisbezorgd toch vaak tegenvalt. Ik ben wel benieuwd of de volgende bestelling dan ook weer ietwat koud is. Of misschien heb jij wel eens via Deliveroo besteld al? Zo ja: wat was jouw ervaring?

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8000 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.


LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *