Sushitaartje met zalm, avocado, viseitjes, sla, coquille en meer van Deliveroo!

Hey daar! Gisteravond zat ik tussen 17-19u met smart te wachten tot mijn deurbel zou rinkelen (ik zeg rinkelen, maar in de praktijk speelt mijn deurbel het nummer van Titanic in nét de verkeerde toonhoogte af). Deliveroo bestaat (of beter gezegd: bezorgt) namelijk één jaar en dat moest gevierd worden. Bij een aantal bloggers kwamen ze op bezoek met een lekkere verrassing: een sushi taartje. Op de vraag wat ik gisteravond heb gegeten kan ik dus alleen maar antwoorden: sushi. Mjam!

Ik ben natuurlijk alweer vergeten van welk restaurant de sushi kwam, maar ik gok dat je het taartje an sich ook niet kunt bestellen. Maar toch ga ik je er over vertellen, zodat je ‘m misschien zelf eens na kunt maken.

De bodem van het taartje bestond uit plakrijst, dat was opgebakken en daardoor lekker knapperig aan de onderkant. Daarop zat een laag geprakte avocado en daarop een laag fijngesneden rauwe zalm. Het taartje was versierd met heel veel viseitjes en er omheen zat een laag ijsbergsla. On top eindigde het sushitaartje met een tempuragarnaal en een gebakken coquille. Prikkertje erdoor en klaar!

Ik denk niet dat je ‘m heel snel in deze variant gaat namaken, maar het idee van een sushitaart vind ik persoonlijk vrij geniaal en zeker het proberen waard. Wat jij?

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *