Supersnelle nachochotel met HAK Burrito schotel in stazak

Gesponsord – Hallo leuke mensen! Het maken van een nachoschotel is al vrij simpel, maar vandaag heb ik een recept voor je dat het allemaal nog makkelijker én voedzamer maakt door het gebruik van de HAK Burrito schotel. Deze bestaat uit bonen, groenten en saus en is heurrrrlijk. Een perfecte maaltijd voor als je in je eentje gaat Netflixen op de bank (#comfortfood!), als er vrienden over de vloer komen voor een borrel of any ander moment dat je haast hebt, maar wél fatsoenlijk (en freaking lekker) wilt eten. Klaar voor? Let’s nacho!

Nodig voor twee personen: 1 zak HAK Burrito schotel (stazak) – 1 avocado – 125gr crème fraîche – 1 zak tortilla’s nacho cheese – 4 eetlepels geraspte kaas

Doe de helft van de nacho’s in een ovenschaal. Verdeel daar de HAK Burrito schotel over en roer een beetje door elkaar. Leeg vervolgens de rest van de nacho’s over de bonenschotel en druk de chipjes een beetje in de saus, zodat ze rechtop gaan staan. Strooi hier wat geraspte kaas over en zet dit 10 minuten op 180C in de oven.

Maak in de tussentijd een simpele guacamole door avocado, crème fraîche en peper & zout tot een gladde toestand te mengen met de staafmixer. Serveer de nacho’s warm uit de ovenschaal met guacamole on the side. Eet smakelijk!

Een super lekkere maaltijd die binnen 11 minuten op tafel staat. Gotta love it! Ook fijn: ondanks dat je best wat chips zit te vreten, is de maaltijd toch ook voedzaam, doordat je de HAK Burrito schotel gebruikt. Die bestaat uit bonen, groenten en saus en is daardoor een gezonde basis voor een lekkere snelle hap. Ik schreef dit jaar al drie keer eerder over een van de bonenschotels in stazak van HAK en blijf fan. Hoe makkelijk dat het product praktisch al klaar is, goed smaakt en ook nog voedzaam is? Ik vind het ideaal. Tijd voor meer maaltijden met #bonenerbij!

Hoe maak jij je nacho’s uit de oven altijd klaar? Lijkt deze variant je lekker? Laat je horen in een reactie hieronder!

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!


9 reacties op “Supersnelle nachochotel met HAK Burrito schotel in stazak

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *