Stamppot rucola met vissticks

Hey you! Vandaag een mega makkelijk recept op mijn blog met dingetjes die je over hebt. Althans; dat was bij mij het geval. De diepvries zat vol met vissticks (altijd goed om in huis te hebben), ik had vet veel aardappelen in huis want #crisis ennn er stond nog wat verpieterde rucola in de koelkast. En toevallig combineert dit allemaal perfect met elkaar. Zin in een lekker makkelijke maaltijd? Let’s Stamppot!

Nodig voor 2 personen: 5-6 aardappelen met schil – 3 handjes rucola – zoveel vissticks als je wil* – een beetje mosterd – een scheutje melk – eventueel een klontje boter – ravigottesaus voor erbij

*ik ga altijd voor de vissticks van IGLO, die zijn écht het lekkerst

Kook de aardappelen (met schil) in 15 minuten gaar en stamp ze dan fijn. Roer er dan de rucola doorheen en maak het tot een lekkere smeuïge stamppot door mosterd, boter en melk toe te voegen. Gewoon op gevoel en lekker door elkaar blijven roeren. Mjam!

De vissticks maakte ik klaar in de Airfryer; daarin worden ze echt perfect. Zo’n 12 minuutjes op 180C en ze zijn knapperig en nog sappig van binnen; lekkerrrr!

Ik serveerde 7 vissticks bij de stamppot rucola en deed er nog een beetje ravigottesaus bij. En dat was echt verrukkelijk.

Wat een lekkere maaltijd. Lekker eten hoeft helemaal niet ingewikkeld of super culi te zijn; deze maaltijd was TOP!

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *