Spruitjes, paprika en kip in Honing Teriyaki-saus met zilvervliesrijst

Goedenavond! Vanavond was het tijd voor kliekjes omdat ik nog behoorlijk wat eten in de koelkast had liggen + ’t geld op is:) Morgen hopelijk salaris (en voor de studenten onder ons: STUFI!), maar tot die tijd even roeien met de riemen die je hebt en vandaag mondde dat uit in een wokgerechtje met spruitjes, paprika, kip en zilvervliesrijst.

Je snijdt de kip in stukjes en legt ze in Teriyaki Honing saus (Conimex). Ondertussen snij je een groene paprika en het kontje van de spruitjes eraf. De spruitjes kook je ongeveer 2 minuutjes in een klein laagje water. Bak ondertussen de kip in de wok op hoog vuur. Na 4 minuten doe je de spruitjes en paprika erbij en dit laat je lekker pruttelen. Kook ondertussen de zilvervliesrijst in 8 minuten gaar. Bij het opdienen is het lekker om er wat Seroendeng (Conimex) over te doen.

En dan nu het oordeel: Ik vond het echt héél héél héél vies. Haha, meer kan ik er niet van maken. Getverderrie! Eerst zat ik nog te twijfelen of ik het nou apart lekker vond of apart vies, maar uiteindelijk heb ik het weg gezet; getsie. M’n huisgenootje heeft het trouwens met liefde opgegeten, mijn restjes hahaha. Zij vond het wel lekker:) Dus, oordeel zelf en laat me weten wat jij er van vond!

Morgen weer vega-maandag. Tot dan, byebye!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *