Goddelijke garnalenspiesjes met rijst en Chinese kool

Goedemiddag lieve lezers 😀 Gisteravond heb ik echt ZO VERRUKKELIJK gegeten, maar omdat ik eindelijk weer eens een fles wijn erbij heb opengetrokken, leek ‘t me verstandiger om vandaag te bloggen:)

Ik maakte zilvervliesrijst (koken) met Chinese kool en knoflook (snijden en 4 min wokken in wokolie) met daarbij garnalenspiesjes die regelrecht uit de hemel waren gevallen. HEERLIJK! Je haalt de jumbogarnalen van de AH (ik had biologisch) en schenkt een flinke scheut Teriyaki-Honing saus van Conimex in de verpakking zodat de garnalen helemaal ermee bedekt zijn. Dan rijg je de garnalen aan sateprikkertjes en bak je ze ongeveer 5 minuten in de koekenpan (1 keer keren). Op het laatst doe je er nog een scheut saus overheen en laat je de garnaaltjes nog even pruttelen. Daarna ga je echt zo lekker eten; die garnalenspiesjes waren ZO makkelijk klaar te maken, maar wel echt zo onwijs lekker!

Vanavond denk ik dat ik een Turkse pizza ga halen, omdat ik daar al dagen zin in heb. Aan de andere kant is het bijna ‘t einde van de maand en heb ik nog 10 euro op m’n rekening voor dit weekend+maandag.. En ik heb nog kliekjes, dus misschien moet ik die eerst op maken..

Anyway, dit was ‘m voor vandaag! Byebye

PS: De garnalenspiesjes kunnen ook heel goed als hapje!
PPS: Het originele recept vind je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *