Hallo daar ben ik weer! Gisteravond heb ik Crispino’s van Iglo gegeten, met spruitjes en aardappeltjes uit de frituurpan. Bas vond het heel vies, maar ik vond het héérlijk!
De Crispino’s maak je klaar in de oven in 15 minuten op 225C. Op ‘t laatst kun je de grilstand nog even aanzetten voor een knapprig korstje. De vis wordt zo in de oven wel vrij klef en taai, maar ik hou daar in dit geval wel van, haha. Bas niet. 🙁
De rauwe aardappeltjes snij je in kleine partjes en deze frituur je 6 minuten op 180C. Ondertussen kook je de spruitjes 15 minuten. Serveer dit met whiskey cocktailsaus en appelmoes en eet smakelijk!
Vanavond ga ik koken voor vriendinnen; een hele simpele broccolisoep, volgens dit recept. Tot vrijdag!
PS: In mijn ouderlijk huis noemden we deze Crispino’s van Iglo altijd inlegkruisjes… “Mam! Wat eten we vandavond?” – “Inlegkruisjes!” Krijg je meteen trek van, is ‘t niet? 😉
Made by Malou zegt:
Klinkt goed!