Smaaktest: 5 smaken Oreo incl. de nieuwe Oreo Birthday Party (+winactie)

Gesponsord – Hey you! Oh man, ik kreeg vorige week echt zo’n heerlijk pakket toegestuurd: ik kreeg 5 smaken Oreo thuisbezorgd, ter ere van het 10-jarig bestaan van Oreo koekjes in Nederland. Woohooo! En dan heb je dus vét veel pakken koekjes in huis, in alle verschillende smaken. En wat doe je dan? DAN GA JE ALLE KOEKJES PROEVEN! Yes baby! Ik heb namelijk nog nooit alle verschillende Oreo’s geproefd en dat werd met zo’n pakket in huis opeens wel heel makkelijk. Let’s do this!

Vet tof trouwens: ter ere van dit 10-jarig bestaan komt Oreo met een nieuwe smaak: Oreo Birthday Party! Deze ziet eruit als de klassieke Oreo, maar dan met een twist. En niet zomaar een twist… GLITTERS en KARAMELSMAAK! Oh ja; dit wil je. Klaar voor mijn smaaktest van alle smaken Oreo die in Nederland verkrijgbaar zijn? Let’s Oreo!

bday

Oreo Birthday Party
Dit is ‘m hoor! De nieuwste smaak van Oreo. Het is het klassieke koekje met karamelsmaak-vulling en gekleurde glitters: een soort disco dip. De Oreo’s ruiken heel zoet als je de verpakking opent, maar de smaak is helemaal niet zo extreem zoet. Ze smaken echt naar de originele Oreo’s, maar dan nét even met een hint karamel. Lekker!

Je vindt dit nieuwe koekje vanaf nu in de supermarkt (en andere winkels die Oreo’s verkopen) en hij blijft ook gewoon permanent in het schap. Yay!

bruin

Oreo Choc’o Brownie
Ken jij deze bruine Oreo’s al? De vulling tussen het koekje moet smaken naar brownies en dat doet het ook écht. Ik vind persoonlijk de cacao-smaak van het koekje wel genoeg cacao, maar voor de chocoladeliefhebber is dit echt een topper.

Ps: wist je dat de Oreo Choc’o Brownie nu ook permanent in het winkelschap ligt? Woohoo!

roze

Oreo Strawberry Cheesecake
Een smaak die ik nog niet kende, maar al een tijd in de Nederlandse winkels ligt (en vanaf nu permanent in de winkels blijft!) is Oreo Strawberry Cheesecake. Als je de verpakking openmaakt komt je een onwijs zoete geur tegemoet en mán wat smaakt dit koekje ook zoet. Eentje in de categorie: moet je van houden. Maar goed, wat had je anders verwacht van Strawberry Cheesecake? Dit koekje voldoet volledig aan z’n omschrijving, maar is niet mijn favoriet. Wellicht eentje om te proberen als je echt een zoetekauw bent? 😉

dubbel

Oreo Double Creme
Wél een van mijn favoriete smaken, is deze Oreo met dubbele vulling. Dit is de originele Oreo, maar dan met twee keer zoveel witte vulling en het is echt alles wat je nodig hebt in je leven. Love it!

Je vindt deze Oreo al permanent in de schappen van de supermarkt.

original

Oreo Original
Tja, wat kun je hier nog over schrijven hè… Ik denk dat echt iedereen gek is op de originele Oreo’s. Ik eet ze bijna nooit gewoon los thuis, maar verwerk ze regelmatig in de gekste dingen. Wat dacht je van een shake van banaan en vanille-yoghurt met een paar koekjes Oreo Original er doorheen? Ja, ik maak dit soort dingen echt in m’n vrije tijd, hahaha. Of Oreo-taart, dat is echt de beste uitvinding sinds mensenheugenis.

Wat m’n favoriet is uit dit lijstje? Oeeeh… Oreo Double Creme en Oreo Birthday Party, omdat ik die laatste zo gezellig vind met z’n gekleurde spikkels. HALLO GLITTER OREO! <3

instagram

WIN WIN WIN!
Krijg je na het lezen van deze blogpost zin in Oreo’s? MOOI! Ik heb namelijk een knettervette winactie op mijn Instagram staan, waarbij je een heuse Oreo Celebration Kit kunt winnen. In deze Oreo Celebration Kit vind je de vijf smaken Oreo en alle gadgets om zelf een feestje te bouwen. Love it! Check mijn Instagram om mee te doen aan de winactie!

Welke smaak Oreo vind jij het lekkerst?

Woohooo de derde druk van TOFFE TOSTI’S ligt nu in de winkel!
Snel naar de winkel of bestellen via Bol.com! Het boek kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Eén reactie op “Smaaktest: 5 smaken Oreo incl. de nieuwe Oreo Birthday Party (+winactie)

  • Van de reyd simonne zegt:

    Zou zo graag de soorten is hebben daar mijn kleindochter het zo lekker vind en hier nergens de soorten te krijgen zijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *