Roze wraps met burrata, aubergine en vijgenjam

Hey you! Oh man, het is toch echt wel weer een keertje tijd voor een recept he? Ik maak ze wel! Soms, als ik thuis ben. Maar ik ben ZO druk op het moment (toegegeven: óók met m’n jetlag #slapen), maarrrrrr ik heb wel een paar lekkere receptjes nog voor je klaar staan en die ga ik dus maar gewoon delen. Klaar voor roze wraps? Oh YES baby! Hoewel…

Nodig voor één persoon: 2 roze wraps – 1/2 bol burrata – 1 aubergine – een beetje vijgenjam – 2 eetlepels crème fraîche – 2 eetlepels parmezaanse kaas

Smeer de wraps in met crème fraîche. Snijd de aubergine in plakken en grill die even tussen een soort tostigrill, totdat ze grillstreepjes hebben. Beleg de wrap dan met aubergine en top af met wat parmezaanse kaas. Zet deze unit een minuut of 10-15 in de oven.

Beleg ze vervolgens met burrata en wat vijgenjam en klaar is je maal! Ik serveerde er nog een salade bij, maar heb die in alle eerlijkheid niet opgegeten omdat ik er eeeecht geen zin in had, haha. En nu staat hij al twee dagen in de koelkast en is het helemaal aan het verpieteren. Domdomdom. Maar goed: wel lekker gegeten.

Goeie sidenote is nog wel dat deze wraps echt GEWELDIG OH MY GOD IK WEET NIET WAAR IK HET MOET ZOEKEN klinken, maar dat niet zijn. Ja; ik heb lekker gegeten. Maar het was niet GEWELDIG. Gewoon 3 sterren. Bizar hè? En dat met zulke lekkere ingrediënten!! Nou goed; kan gebeuren!

Woohooo de derde druk van TOFFE TOSTI’S ligt nu in de winkel!
Snel naar de winkel of bestellen via Bol.com! Het boek kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *