Reminder: Studentenkorting bij de Yoghurt Barn & Winnaars cadeaubon. + Heb jij al gratis koffie gehaald?

Februari mag dan al bijna voorbij zijn, maar dat betekent niet dat de studentenkorting die Yoghurt Barn sinds februari introduceerde, afloopt. Bij deze even een herinnering dat de korting gewoon vanaf nu door blijft lopen. Dus ben je student en hou je van yoghurt? Ga dan zeker eens langs de Yoghurt Barn in Amsterdam of Utrecht en dan krijg je op vertoon van je studentenpas korting! Lees verder voor nog een toffe actie en de winnaars van de cadeaubon-winactie.

Wat wél afloopt in februari, is de -naar mijn mening- super awesome actie dat als je mijn blog noemt bij de Yoghurt Barn, bij aankoop van yoghurt o.i.d., je gewoon gratis een kop koffie of thee krijgt! Jeeeeej! Super leuk vind ik ‘t dat toen ik onlangs bij de Yoghurt Barn in Amsterdam langs ging, ik gewoon een paar van m’n lezers tegen kwam, die daar zaten met een gratis kop koffie door mijn blog. VET LEUK! (Als jullie dit lezen, HALLO IK VOND HET LEUK :D:D haha). Maar ook te leuk om te zien op instagram dat er echt lezers zijn die er gebruik van hebben gemaakt. Jeej! Maar al dit leuks kan nog t/m eind februari, dus sla nog even je slag, wederom bij de Yoghurt Barn in Utrecht en Amsterdam. En als je dus langsgaat, let me know, via de kanalen onderin deze blogpost!! Word ik echt heel blij van 😀

En dan bewaar ik het leukste nog voor het laatst, of nou ja, voor een paar dan. Ik ga namelijk de winnaars bekend maken van de cadeaubon-actie van de Yoghurt Barn, waar ik in m’n vorige blogpost over schreef. De winnaars van een cadeaubon van 10eu zijn: Krista van der Salm, Olga Knaven en Elyse van de Riet. Sturen jullie mij even een berichtje (via facebook, of via mail, zie contact) met je gegevens? Dan stuur ik die door naar Yoghurt Barn en kun je de cadeaubon ophalen of zij verzenden ‘m naar je. Gefeliciteerd en enjoy de yoghurt!!

Voor hen die niet gewonnen hebben; heel erg bedankt voor alle leuke reacties. En ga gewoon in februari nog even langs bij de Yoghurt Barn want het is écht de moeite waard en je krijgt nu nog lekker gratis een kop koffie of thee. Dus, enjoy!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

2 reacties op “Reminder: Studentenkorting bij de Yoghurt Barn & Winnaars cadeaubon. + Heb jij al gratis koffie gehaald?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *