Ravioli met pompoenpuree en salie

Ola goed volk! Ik heb vandaag echt een vet nice recept voor je. Ik had vorige week zin om chique voor mezelf te koken, wat natuurlijk echt nergens op slaat, maar a la. Ik maakte een gerechtje dat echt vetttt simpel is, maar er wel awesome uit ziet. En het was lekker, oeeeeh. Klaar voor ravioli met pompoenpuree? Let’s do this!

Nodig voor één persoon: 1 pak volkoren ravioli met ricotta en spinazie – 1 zak Biologische pompoenstukjes* – 1 klont boter – 5 blaadjes salie – 1 scheut Alpro soja cuisine

Kook de pompoenstukjes in 15 minuten gaar in een pan met water. Kook in de tussentijd ook de ravioli gaar. Zodra ze beginnen te drijven zijn ze goed; dit duurt echt maar een paar minuten.

Haal de pompoen uit de pan en pureer ze met een staafmixer. Doe er een scheutje Alpro soja cuisine bij en een beetje zout zodat het een mooie gladde puree is. En flats dit op je bord.

Giet de ravioli af en roer er een lekkere klont roomboter door. Scheur de blaadjes salie in stukjes en roer die ook door de boter en ravioli.

Serveer de ravioli met boter en salie on top of de pompoenpuree. Eet smakelijk!

pompoen2

VET lekker. Oh oh oh, wat lekker en makkelijk. En het zag er best wel chic uit he? Ben echt benieuwd wat jullie er van vinden.

PS: Dit was de eerste keer ooit dat ik salie at en ik vond het awesome. Nice!

Mijn derde boek is alweer bijna uitverkocht <3
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en de tweede druk is al bijna op. Snel naar de winkel of bestellen dus! Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

4 reacties op “Ravioli met pompoenpuree en salie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *