Pulled Veggie op een broodje met rauwkost en sla

Joehoe! Gisteravond had ik vetttt veel zin in pulled pork. Maar het was Meat Free Monday en ik wilde vegetarisch eten. Potverdorie, wat nu? Iemand tipte op twitter dat het merk Vivera een vega variant van pulled pork heeft en ik dacht: fuckyesssss dit ga ik proberen. Op een broodje met rauwkost en sla.

Nodig voor één persoon: 1/2 pakje Pulled Veggie van Vivera (alleen bij Jumbo) – 1 pitabroodje – 2 eetlepels farmersalade (rauwkost) – een handje ijsbergsla

De hoeveelheden lijken misschien weinig, maar ik zat na één broodje echt vol, dus één broodje per persoon is genoeg!

Oh en dikke tip: bij Jumbo hebben ze hele lekkere pitabroodjes; echt van die pitabroodjes die je ook bij de Turkse bakker koopt, in plaats van die platte kleffe dingen die je normaal koopt in de supermarkt.

Oké; aan de slag. Deze maaltijd is binnen 10 minuten klaar. Wat? 5 minuten! De Pulled Veggie moet je 3 minuten bakken in hete olie in een koekenpan. De pitabroodjes doe je heel even in de oven, gewoon op de stand dat je de oven gaat voorverwarmen.

Smeer de pitabroodjes vervolgens in met farmersalade, doe daar wat sla op en de Pulled Veggie. KLAAR!

Tja, en dan het eindoordeel… Ik vond het lekker! Maar het had echt niets met pulled pork te maken. De structuur van de Pulled Veggie is echt goed en de smaak is ook heerlijk, maar het smaakt een beetje paddenstoelachtig (ik weet niet of dit logisch is) en dat komt niet in de buurt van Pulled Pork. Geen idee ook of dat de bedoeling was, maar dat ter zijde. Het was in ieder geval lekker en ik denk wel dat ik het vaker ga eten. Maar dan zonder die rauwkost/farmersalade van de Jumbo, want die is vies. Ik trap er iedere keer weer in, maar die is écht niet te eten.

Verder was het een prima maaltijd 😀

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Of nou ja, bijna. 26 oktober is het zo ver en je kunt ‘m hier al pre-orderen via Bol.com. YES!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo.

3 reacties op “Pulled Veggie op een broodje met rauwkost en sla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *