Pizza pulled chicken met paprika en ananas

Goooooedemiddag! <Voordat ik aan deze blogpost begin: ik ga deze week de 100.000 likes op Facebook aantikken en dat vind ik echt HEEL ERG tof. Like je Facebook.com/gewoonwateenstudentjesavondseet nog niet? NU IS HET MOMENT! Iedere dag inspiratie voor je avondeten 🙂 :D>

Zo; nu over op het eten van gisterdavond; Ik ben de afgelopen en komende weken druk bezig met recepten maken voor mijn derde boek, en dan wil er nog wel eens iets overblijven. Zo stond ik gistermiddag een verrukkelijke pulled chicken in elkaar te flansen en at ik van de restjes ‘s avonds een pizza. En dat was echt bijzonder lekker.

Nu is het een beetje gaar om het recept hier helemaal te gaan delen, als ik nog wil dat jullie massaal mijn derde boek gaan kopen (dat overigens uit meer bestaat dan dit ene recept). Het is ook een beetje gaar om het recept helemaal niet met jullie te delen, aangezien jullie er op Insta stories al om vroegen.

Dus ik ga voor half werk. Niet dat iemand daar ooit gelukkig van is geworden, maar so be it.

Nodig voor één pizza: pulled chicken (2 kippenbouten, 500ml cola, chilipeper en kaneel) – pizzabodem (koopmans heeft hier van die handige flapjes uit de diepvries voor) – 4 ananas schijfjes – 1 rode paprika

Kneed de pizzabodem rond en rol ‘m uit tot een lekkere dunne bodem. Bak die een minuut of 10 af in de oven op 180C. Haal hem dan uit de oven en beleg met pulled chicken, rauwe paprika, ananasschijfjes en wat geraspte kaas. Zet de pizza nog 10 minuten in de oven en hij is klaar!

VET HEERLIJK.

Ooooh jongens echt; ik ben best wel goed in pulled chicken maken, al zeg ik het zelf. Vet nice. Vet ongezond en vet vet, maar te lekker. Mjam!

Zo. Mocht je nu benieuwd zijn naar het uitgebreide recept (dan kun je ff op mijn blog zoeken), dan moet je nog heel even geduld hebben tot boek 3… Hij komt dit najaar uit en ik verklap heel binnenkort wat voor boek het wordt! 😀 ZIN IN!

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *