Pizza Parma Peppadew met mascarpone

Hey you! Een paar weken geleden schreef ik al dat ik op één avond twee pizza’s had klaargemaakt, omdat ik op de weg naar de supermarkt opeens de Pizza Peppadew bedacht, maar óók zin had in de Pizza Parma die ik van plan was te maken. Eerder schreef ik al over die Pizza Parma (recept hierzo) en vandaag is het de beurt aan de Pizza Peppadew.

Nodig voor één persoon: een kant- en klare pizzabodem – stuk of 5 peppadews gevuld met roomkaas – 3 plakjes parmaham – beetje mascarpone

Smeer de pizzabodem in met mascarpone en verdeel er plakjes parmaham over. Verdeel daar de peppadews over en zet de pizza 15 minuutjes in de oven. Hij is klaar als de ham knapperig is en de roomkaas in de peppadew een beetje gesmolten. Bij het opdienen is het niet mooi, maar wel lekker om de peppadews een beetje uit te smeren over de pizza, zodat de roomkaas over de hele pizza verdeeld zit. Eet smakelijk!

Een prima pizza, maar niet zo spectaculair als ik had verwacht. Maar peppadews zijn wel een tof ingrediënt om op je pizza te gooien, amar ik zou vooral een pizza doen met meer beleg en dan peppadews toevoegen, want nu was het een klein beetje saai. Tot zo ver mijn oordeel, nu is het jouw beurt!

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Yes! Hij ligt eindelijk in de winkels! Mijn tweede boek, vól makkelijke recepten voor alleenkokers. Bestel ‘m via Bol.com of ga langs een random boekhandel, de meesten verkopen ‘m wel. Woehoe!

MEER VAN DIT?
Ook mijn eerste kookboek kun je gewoon nog bestellen. Check hierrrrrzo.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

Eén reactie op “Pizza Parma Peppadew met mascarpone

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *