Peterseliepesto met oude kaas, spek, zure room, broccoli en pasta


Joehoe, goedenavond! Ik zit vandaag knetterlekker in mijn vel. Man, wat heb ik een leuke dag. En niet eens om een bepaalde reden. Maar ik ben zo vrolijk dat ik de hele dag (als ik alleen ben) aan het zingen ben. Jeej!

Ennnnn bij zo’n lekkere dag hoort lekker eten en ik maakte iets verrukkelijks. Ik had namelijk intensss veel zin in spekjes en eigenlijk pannenkoeken met spekjes maar dat at ik laatst al. Dus ik verzon iets anders en het slaagde enorm!

Nodig voor één persoon: 2 eetlepels spekjes – 1 eetlepel zure room – verse pasta – 1 eetlepels pijnboompitten – 1 eetlepel geraspte oude kaas – flinke pluk verse peterselie – 5 stronkjes broccoli – verse pasta (tagliatelle of spaghetti)

Kook de broccoliroosjes in 10 minuten gaar. Kook de pasta in 4 minuten gaar (verse pasta hoeft maar heel kort). Maak pesto door peterselie, pijnboompitten, oude kaas en olijfolie met elkaar te mengen met een staafmixer. Bak de spekjes zonder olie in een pan in 5 minuutjes knapperig.

Giet de pasta af en meng met de peterseliepesto en roer er een eetlepel zure room door. Serveer de broccoliroosjes op de pasta pesto en top af met spekjes. En strooi er nog een beetje peper en zout over. KLAAR!

VET LEKKER. Ga maar klaarmaken. Ennnnnn go!

Nu ga ik naar BOY & BEAR in de Tolhuistuin, toedeloeeee!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER PASTA PESTO:

Eén reactie op “Peterseliepesto met oude kaas, spek, zure room, broccoli en pasta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *