Macaroni met gehakt, Italiaanse groentes, tomaat, MAGGI bolognesesaus en chips

Gesponsord – Goedenavond allemaal! Het was weer eens zo ver hoor: ik had zin in bolognesesaus. De lezers van mijn blog die me al langere tijd volgen weten inmiddels dat ik eens in de zoveel tijd (lees: 3 weken) spaghetti bolognese klaarmaak. Gewoon uit een pakje. Omdat ik het zo lekker vind. En vorige week was het dus weer zo ver (en nog gesponsord ook, lucky me!).

Voor de variatie gebruikte ik dit keer eens een ander merk dan mijn standaard keuze voor bolognesesaus uit een pakje. Vandaag probeerde ik de Roerbakpasta Bolognese van MAGGI uit. Dit is een geheel nieuw product in het (pasta)schap. Handig om vooraf te weten: in de verpakking is de macaroni al gemengd met de kruidenmix. Dit maakt het product uniek in zijn soort én is vet handig, want dan hoef je dus niet apart pasta te kopen (en bij de kassa te twijfelen of je nou wel of niet al drie pakken pasta in huis had)(wel dus).


Nodig voor twee personen: 200gr half om half gehakt – 250gr Italiaanse groentemix – 2 tomaten in stukjes gesneden – 1 pakje MAGGI Roerbakpasta Bolognese – Doritos Red Paprika voor erbij

Bereidingstijd: 20 minuten

Roerbak het gehakt kort aan in een eetlepel olijfolie. Voeg de Italiaanse groenten toe en bak dit 2 minuten mee. Voeg de kruidenmix – inclusief de macaroni dus – en 600 ml water toe. Roer het geheel door elkaar en breng aan de kook. Zodra het kookt, zet je het vuur lager en laat je de pasta 14 minuten rustig koken. Voeg de tomaten in de laatste 2 minuten van het koken toe. Serveer je roerbakpasta met Doritos. Want dat is mijn signature en het is echt een gruwelijk goede combi. Ieder hapje pasta eet je met een chipje en ik zweer je: dit is lekker.

Ik vond het een hele lekkere pasta en heb gulzig zitten eten. Sowieso was het echt drie eeuwen geleden dat ik voor het laatst macaroni at en toen ik het aen het klaarmaken was kreeg ik er steeds meer zin in. Damn, waarom heb ik dat zo lang niet gegeten?

Wat ook écht relaxt is, is dat de pasta en de kruidenix al in één verpakking zitten. Dit betekent dus ook dat je de hele maaltijd in één (grote) pan klaar kunt maken en wat betekent dat dan weer? Juist: weinig afwas! Wiehoeee! Ik werd er blij van vanavond.

Heb ik je nou eigenlijk al eens zo ver gekregen om ook chips bij je pasta te eten?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *