Pantosti met lekkere kruiden en een eitje

Hoi hoi! Waar ik in 2017 nog een knettervet tostiboek uitbracht, heb ik in 2018 eigenlijk best wel weinig tosti’s gegeten. Iets met; een beetje te veel tosti’s gemaakt en nu ff geen zin meer hebben. Echter; het is inmiddels 2019 en ik heb er zo nu en dan echt weer zin in. Mjam! YES! Tostikoningin komt terug! ūüėÄ Of nou ja, ik eet gewoon af en toe weer tosti’s, haha.

Vandaag had ik als lunch extreem veel zin in een pantosti met kaas en tomaat, gewoon klassiek. Maar ik had geen tomaat in huis. Wel een pan, brood, kaas, ei én hele lekkere kruiden van Euroma waar ik ook altijd mijn kruidenboter mee maak, en dus flanste ik een heerlijke tosti daarmee in elkaar. Succes? Oh hell yeah.

Nodig voor één tosti: 2 sneetjes brood Р2 plakken kaas Р1 ei Р1 theelepel Euroma kruiden voor Mediterrane ovengroentes Рketchup Рboter om in te bakken

Beleg het broodje met twee plakken kaas en de Euroma kruiden ertussen. Smelt een klontje boter in de pan en soak daar de bovenste boterham in en leg ‘m dan terug op je tosti. Leg vervolgens de hele tosti (met de vette boterham naar boven) in de pan en bak een paar minuten. Keer de tosti dan om en bak de andere kant een paar minuten.

Haal de tosti uit de pan en bak snel nog even een eitje. Je kunt de tosti eventueel even warm houden in de oven op voorverwarm-stand.

Serveer het eitje bovenop je tosti en top af met ketchup. MJAM!

tostii

Tja, het mag dan een super simpel recept zijn, het is wel echt heel erg chill. Zei er iemand #tostitijd? OH YES BABY!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *