Pannenkoeken o.a. met aardbei, poedersuiker en limoen sorbetijs

Goedenavond! Vanavond heb ik lekker pannenkoeken gegeten. En daar heb ik al erg vaak over geblogd en ik eet ze ook altijd hetzelfde; een beetje saai dus 🙂 Ook vandaag at ik ze dus weer met paprika, spek, champignons en stroop.

Als toetje hadden we óók pannenkoeken, maar dan met aardbeien, poedersuiker en limoen sorbetijs (jeweetwel, die waar je scroppino mee maakt ;)). Het was heerlijk fris en het ziet er erg feestelijk uit, wiehoe!

Dat was het voor vandaag. Tot morgen!

Ps: Wat heb jij gegeten?

7 reacties op “Pannenkoeken o.a. met aardbei, poedersuiker en limoen sorbetijs

  • Haha ja daar heb ik niet eens aan gedacht, om het als ontbijt te doen! Maar dan het ijs vervangen. Door hele dikke kwark ofzo! Mjammmm! Ik hoor een "Gewoon wat een studentje 's ochtends eet" aankomen! 😉

  • Anoniem zegt:

   Nou, ik moet je vertellen, hier bij ons is ook een standard zondag ochtend hapje :D, echt wel, pannenkoeken met jam, vruchten, kaas, roomboter, yoghurt of soms voor de verandering waffels :)))-die maak ik ook zelf en doe ik ook kokosnoot in het beslag dan worden ze lekker knapperig als ze nog warm zijn…mmm, met roomboter of slaagroom en fruit of appelstroop….een perfecte begin van de zondag :))) haha
   Lekker toch, waarom ongezond nu, niks ongezonds aan, haha, ben bijna opgegroeid met pannenkoeken (wie niet haha) en ben niet ongezond.
   Lekker…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *