Pannenkoeken met citroen en suiker

Hoi! Wist je dat pannenkoeken met citroen en suiker awesome zijn? Ik niet. Tot ik ze twee jaar geleden voor het eerst at op Welcome to the Village Festival en ik zou graag zeggen dat ik sinds dien hooked ben, maar dat zou een leugen zijn. Als in; ik heb ze sinds dien en tot vandaag nog maar 1 x weer gegeten. MAAR! Vandaag moest ik een lunch klaarmaken met de dingen die ik nog in huis had en opeens was daar het idee: citroenpannenkoeken. Want man, wat zijn die lekker.

Nodig voor één persoon: 6 eetlepels pannenkoekenmix alleen water toevoegen – water – 1/2 citroen – 4 theelepels suiker – roomboter om in te bakken

Smelt een klontje boter in de pan. Mix de pannenkoekenmix met water en citroensap van een halve citroen en zorg dat de pap de gewenste dikte heeft. Ik doe dit altijd op de gok en met logisch nadenken: niet te dik, niet te dun. In de pan merk je of je goed hebt gegokt ;-).

Bak de pannenkoeken in boter aan beide kanten mooi bruin. Serveer ze dan met wat suiker en nog een heel klein beetje extra citroensap. MJAM!

EET SMAKELIJK!

De pannenkoeken zijn tof want ze smaken zoet, romig, zuur én fris. En dat is me toch een goede combi. Enjoy!

PS: wat dacht je er van; einde van de maand? PANNENKOEKEN MET CITROEN! Lekker cheap ass!

Wist je dat ik een tosti-boek schreef?
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Eén reactie op “Pannenkoeken met citroen en suiker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *