Oproep: Testers gezocht voor een nieuw drankje

Gesponsord – GOEDEMIDDAG! Het is volop zomer en dat betekent dat je flink moet blijven drinken. Helemaal geen straf, want er zijn natuurlijk zat lekkere drankjes in de supermarkt of op het terras. Maak zelf een limonade, ga aan het cocktail shaken of schenk jezelf een verkoelend watertje in. Of…. help mij mee met het testen van een nieuw drankje! Jaja, je leest het goed: ik heb je hulp nodig. Ik ben namelijk op zoek naar testers voor een nieuw product. En dat kun jij zomaar zijn.

Ik verklap nog niets over het nieuwe drankje, behalve dat het lekker is, licht bruisend, geen calorieën bevat, fijne bubbels heeft én nieuw is in de horeca… Oh, en het is een alcoholvrij drankje. Is het een warme of koude drank? Is het geel, roze, groen misschien? Smaakt het zoet of eerder bitter? Ik verklap nog niets! En nee, de foto hierboven geeft niets prijs over het drankje; ik moest gewoon even een anoniem-ogende beker hebben ;-).

Zijn je zintuigen geprikkeld en zie jij het zitten om samen met vrienden en/of familie dit nieuwe drankje gratis en voor niets uit te proberen? Ben jij bovendien iemand die graag van een drankje op een terrasje geniet of regelmatig in de kroeg hangt? Tof. Dan kun je je via deze link aanmelden als Bloginsider van mijn blog. Je krijgt dan binnenkort een pakket toegestuurd met het drankje; twee stuks om thuis te proberen en nog belangrijker: je wordt het terras op gestuurd om het drankje in de horeca uit te proberen. Gewoon met vrienden, gewoon gezellig. Het wordt een soort mystery proeverij; ik vind het leuk. Ik hoop jij ook! En het enige wat je hoeft te doen, is proeven en achteraf een korte enquete invullen over wat je er van vond. Ik zeg doen! Wie doet er mee?

LATEN WE CONTACT HOUDEN
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 12.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a.

 

9 reacties op “Oproep: Testers gezocht voor een nieuw drankje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *