Oproep: chipslovers gezocht!

BLOGINSIDERS_OPROEP Gesponsord – Hello you! Ja, die titel die spreekt aan hè? Ik word er zelf ook intens enthousiast van, want als er iemand een chipslover is, dan ben ik het wel. Ik vond het dan ook héél tof toen ik mail ontving van de makers van Bugles om samen te werken. En het allerleukste is: jij kunt weer meedoen! Jeeeeej! Het is weer tijd voor een Bloginsiders Campagne.

Eh een Bloginsiders Campagne? Ja! Ik leg nog even uit wat dat ook alweer is… Het houdt in dat jij mee kunt doen in de campagne die ik heb samen met een merk. En dat betekent dus dat jij nét als ik gratis een tof pakket ontvangt van in dit geval Bugles en je omgeving mag gaan inspireren met jouw receptideeën #buglesvultip.

We zijn dit keer op zoek naar vultips om je Bugles chips mee te vullen. En ooeeeeh, daar heb ik wel wat ideeën over. Ik dook de keuken al in om een toffe video over mijn vultip te maken. En ik verklap nog niet wat het is, maar deze foto is een kleine preview.

vultipinsta

Lijkt het jou ook leuk om met Bugles aan de slag te gaan (sowieso ja: hallo, gratis chips ;-))? Doe dan mee met de Bloginsiders Campagne door je hierzo aan te melden (let op: AdBlock moet uitstaan, anders werkt de link niet).

In totaal worden er 50 lezers gekozen, dus je maakt best een goede kans om mee te doen (maar tegelijkertijd heb ik hier 100.000 lezers per maand, dus ik zou wel snel zijn met aanmelden, haha). Als je wordt uitgekozen dan krijg je een mailtje, daarna komen we samen gezellig in een Facebook-groep en dan gaat het grote inspireren beginnen. Mijn ervaring met de vorige campagnes is dat dit super leuk is, dus ik kijk enorm uit naar jullie inzendingen!

En dan hoop ik dat jullie uitkijken naar mijn video :D. Als dat het geval is; abonneer je hier op mijn YouTube-kanaal, dan ben je meteen op de hoogte als de video online staat.

GROETJES!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

8 reacties op “Oproep: chipslovers gezocht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *