Personal trainer (v) gezocht!

Hey! Ja, je leest het goed. Deze nonfitgirl zoekt een personal trainer. Niet omdat ik opeens fitgirl word of omdat ik opeens wel geloof dat zictbare buikspieren je gelukkiger maken (zeker niet), maar omdat mijn fysio (a.k.a. personal trainer op dit moment) en nieuwe baan heeft (woehoe!) en ik dus binnenkort geen privétraining meer krijg. En ik ben lúi en ongemotiveerd als het op sporten aankomt, maar ik wil wel door blijven gaan met bewegen, want stiekem vind ik het dus best fijn dat ik iets meer kracht in m’n lijf heb dan toen ik nog oma was  en niets aankon. Dus, ik wil verder met trainen en heb begeleiding nodig. Kun jij me helpen?

Ik zoek:
– personal trainer (liefst een vrouw, ik wil gewoon ongegeneerd met mijn rode hoofd kunnen sporten en me niet druk hoeven maken over een lekkere gespierde vent die me traint);
– met personal trainer bedoel ik echt 1 op 1 of 1 op 2, maar niet meer. Ik voer namelijk geen kloot uit als ik niet persoonlijk begeleid word, dus ik heb je nodig 😀 ;
– in Amsterdam (voorkeur: West);
– krachttraining 1x per week (halfuurtje tot een uur, ik zei toch dat ik pussy was?)
– pre als je ervaring hebt met fysiotherapie, omdat ik nog steeds knieproblemen heb, die niet erger moeten worden van het sporten

Goed om te weten:
#1. In principe haat ik sporten en hoe harder je tegen me gaat schreeuwen, hoe opstandiger ik word.

#2. Met mijn huidige personal trainer (fysio, haha) doe ik 1x in de week een halfuurtje sporten en dan trainen we vooral buik, billen, bovenbeen (ivm blessure) en armen.

#3. Naast onze ultiem gezellige personal training doe ik 1x in de week bodybalance bij Club Marnix en zwem ik 1-2x per week in het Mercatorbad.

Het doel?
Ik hoef geen killerbody (heb ik al, mét kwabjes and I love them), maar ik wil wel gewoon m’n hele lichaam trainen en voelen dat ik sterker word. Bovendien heb ik onlangs bedacht dat ik m’n schouders meer moet trainen omdat ik golfsurf en echt een loser ben als het op peddelen aankomt. Dus dat moet beter. En een klein beetje conditietraining kan ook geen kwaad, maar dit vind ik zelf wel echt intens kut (en rennen gaat nog niet echt vanwege die knieblessure).

Oh en ja, natuurlijk krijg je er gewoon voor betaald. Maar wat in godsnaam kost een personal trainer tegenwoordig?! Let me know!

Weet jij iets of ben je zelf personal trainer? Laat hieronder even een berichtje achter of stuur me een mailtje. Ik wil vanaf eind september samen gaan trainen, dus dat is al snel!

En dan is het nu tijd om deze blogpost af te sluiten met mijn favoriete sportquote:

Wy have abs if you can have kebabs?

En zo is het maar net.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

5 reacties op “Personal trainer (v) gezocht!

  • Bezoeker zegt:

    Mocht je er nog niet uit zijn kan je altijd arminfit proberen… arminfit.nl/over-mij/… Personal trainer & life coach… Was eerst een hardcore gamer maar heeft een geweldige switch gemaakt. Ik weet dat je liever een vrouw hebt maarja kijk maar even of je het wat vind. Kan altijd even vragen toch:D

  • kettlebelloutdoor.nl (en dan personal training)
    Geen vrouw, maar Ruben is een hele goede vriend van me (en al jaren bezet) en heeft bewegingswetenschappen gestudeerd 🙂 In West ook!

  • Ik heb geen directe tip voor je (mijn vrouwelijke trainer is al volgeboekt), maar over de prijs: je moet ongeveer aan 55-60 euro voor een uur denken. Dus rond de 30 voor een halfuur (duh). Good luck met je zoektocht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *