Niet-zo-meat-free-monday: Aardappelsalade met rucola, mosters en kappertjes, met visburger

Hi! Gisteravond at ik niet zo heel erg vega op meatfreemonday… Ik had zin in aardappelsalade, met rucola, mosterd en kappertjes, maar daar móest echt nog iets bij, anders is het ook maar alleen een bijgerecht. Dus bedacht ik dat ik nog een kabeljauwburger in de vriezer had liggen. Waar overigens op de verpakking stond dat je die dingen niet thuis in kunt vriezen. Nou, wel hoor!

Nodig voor één persoon: 2-3 grote aardappelen – 2 handen rucola – kappertjes zoveel je wilt – 2 theelepels mosterd – 1 theelepel Yo Fresh – 1 visburger

Ontdooi de visburger op ontdooistand in de magnetron, dit ging bij mij echt prima. Schil de aardappelen, snij in stukjes en kook ze gaar (zo’n 15 minuutjes). Bak ondertussen de visburger. Prak de aardappelen samen met mosterd, Yo Fresh en de kappertjes tot een soort van puree en meng de rucola erdoor. Serveer de vis on top en klaar ben je! Het is eigenlijk een soort van stamppot meets aardappelsalade. Je kunt het dan ook warm of koud serveren. En één ding is zeker: het is heel lekker.

Deze aardappelsalade at ik eens, een variant hierop, in de artiestenfoyer van het DeLaMar Theater en sinds dien ben ik verkocht! Super lekker, die zurige smaken, terwijl ik daar normaal helemaal niet per se van hou! En de combi met de visburger was ook eggggg goed.

Vanavond komt er een chef van Maggi bij me koken, om een lekker kippetje klaar te maken. Ik ben benieuwd hoe dat gaat zijn!


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

4 reacties op “Niet-zo-meat-free-monday: Aardappelsalade met rucola, mosters en kappertjes, met visburger

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *