Mijn eigen item op 3FM!

Hoi allemaal! Ik heb het hier en daar al verteld en volgens mij weet iedereen het al, maar ik vind het toch even handig om deze MIJLPAAL ook even op mijn blog te delen. Het zit namelijk zo: sinds een paar weken heb ik een vast radio-item op 3FM! (WAAAH!)

Iedere zaterdagmiddag rond kwart over 12 belt radio-DJ Sander Hoogendoorn me in zijn show Sanderdome op voor het Nationale Tostimoment. Iedere zaterdagmiddag deel ik via de radio met de rest van de wereld een tostirecept, dat Sander vervolgens via zijn social media deelt.

Heel droog uitgelegd zo, maar wat ik eigenlijk wil zeggen: WAAAAAH! IK VIND DIT ZO LEUK!

Ik ben echt heel erg radio-fan (en zeg altijd dat ik later nog eens bij de radio ga werken) en 3FM staat absoluut bovenaan mijn luister-lijstje. Dat Sander me hier dus voor vroeg vond ik echt heel leuk! 😀 Jeeeeeeej! Ik heb gewoon een eigen item op de radio!

Er zijn inmiddels drie uitzendingen geweest waarin mijn item te horen was. En weetje wat ook echt gruwelijk is? Ik heb een eigen jingle! 😀 Ze hebben gewoon een intro voor me gemaakt en het is echt tof. Benieuwd? Luister ‘m hier (dit is tevens het 2e fragment).

YAY!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mij via @lterveld!

3 reacties op “Mijn eigen item op 3FM!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *