Luxe: Biefstuk met aspergetips, gebakken tomaten, champignons en parmezaanse kaas

Hoi allemaal! Gisteravond at ik veeeeeel te luxe. Maar ik had eindelijk weer geld op m’n rekening, na een week in armoede hahaha. En dus besloot ik dat, super verstandig, te besteden aan een biefstuk. En ik had zin in groene aspergetips. En in parmezaanse kaas. Ik maakte er een te raar maaltje van dat best wel lekker was!

Nodig voor één persoon: 1 biefstuk – 10 champignons – 100gr groene aspergetips – 7 romatomaatjes – zoveel parmezaanse kaas als je zelf wil

De aspergetips kookte ik gaar, wat best wel een fout was, omdat ze echt super slap werden. Volgens mij kun je ze ook gewoon wokken in niet teveel olie, dat is lekkerder. Of héél kort koken. De tomaatjes bakte ik in een koekenpan met olie, zodat de buitenkant een beetje grillplekken kreeg. Lekker! In diezelfde pan bakte ik vervolgens de biefstuk, 12 seconden per kant en dan net zo vaak omkeren totdat je denkt dat ‘t lekker is. Daarna heb ik de biefstuk in een stuk aluminiumfolie gevouwen. Zo blijft hij warm en wordt het vlees nog lekkerder. In de biefstukpan deed ik wat nieuwe olie en daar bakte ik de champignons in. Ondertussen raspte ik een stuk parmezaanse kaas.

Op je bord leg je de aspergetips en tomaten, daarop de champignons en je snijdt mooie inkepingen in je biefstuk, die je vervolgens op je groentes drappeert. Strooi er wat parmezaanse kaas over en wat peper en zout en klaar ben je!

Een prima maaltje die best wel lekker was, maar ik zou het niet nog een keer maken. Gewoon omdat ‘t niet zo speciaal was en wel pokke duur. Hahaha! Maar goed.

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Luxe: Biefstuk met aspergetips, gebakken tomaten, champignons en parmezaanse kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *