Lunch: Toast met kruidenboter (oh nee Kruidencrème superieur) en alfalfa

Joehoe! Vanmiddag was ik vrij van werk, omdat ik eventjes tijd nodig had voor le kookboek. Ik heb vandaag de laatste versie nagekeken en it’s awesome! Deze week naar de drukker en dat betekent dat ie heeeeeel binnenkort al in de winkels ligt! Wiehoe!

Ik lunchte eventjes klein op m’n werk en later ook thuis nog even. Ik maakte een van m’n favoriete lunches, die ik vrijwel altijd maak als ik nog alfalfa in huis heb: brood met kruidenboter en alfalfa. Very lekker.

Nodig voor één persoon: 2 broodjes – beetje kruidenboter – pluk alfalfa

Wat ik persoonlijk vrij hilarisch vond, was de superieure kruidencrème- nee geen kruidenboter, maar crème- die in een alles behalve superieure verpaking zat, haha. Nice. Maargoed. Je left je plakjes brood in de oven en laat ze even knapperig worden. Smeer er dan kruidenboter op, zodat die nog lekker een beetje smelt. En doe er een pluk alfalfa op. Klaar is kees!

Een heerlijke lunch 🙂 En een heerlijke dag was dit. En ‘s avonds sloot ik die goed af met le boyfriend bij ons favoriete ❤ (AAAH BAS LEERDE ME UNICODE IN HTML EN NU KAN IK EEN HARTJE TYPEN!!) sushirestaurant Genroku. Maar we vonden het allebei een beetje tegenvallen.. Waarschijnlijk hebben we gewoon te vaak sushi gegeten. Dus nu moeten we op zoek naar een nieuwe verslaving. Heb jij een tip?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *