Leo’s week 19: de Magnumparty, opnames voor SBS, Mumford & Sons en meer!

Hoi allemaal! Ik vind echt dat de tijd vliegt. Hoe kan het nou dat het nu opeens alweer halverwege mei is (en dat ik nog steeds mijn winterjas aan moet?!)? Hoe kan het nou dat het alweer woensdag is en ik je pas net heb bijgepraat over onze vakantie en ik er nu alweer anderhalve week op heb zitten? En hoe kan het dat de vakantie echt drie maanden geleden lijkt?! Een kleine introductie in de vragen die mij op dit moment bezighouden ;-).

Anyway; ik ga je weer bijpraten over mijn afgelopen week en dat doe ik vanuit de Fatboy in mijn zonnige daktuin met een miauwende Teddy naast me, die nog niet naar buiten mag. De afgelopen week was ik op het wel bekende Magnum-feestje (dat door influencers wordt bekroond als ‘het feestje van het jaar’; dat moesten we nog maar eens zien), ging ik voor het eerst sporten in Haarlem, had ik opnames voor een televisieprogramma, ging ik naar het concert van mijn favoriete band en was het over het algemeen een hele drukke week. Ik praat je bij!

Maandag
Maandag was een drukke werkdag. Ik maakte foto’s voor Desenio, het posterbedrijf met wie ik een samenwerking had waarbij ik posters heb besteld voor in huis en jullie een kortingscode kon bieden (die inmiddels afgelopen is).

Schermafbeelding 2019-05-15 om 11.57.45

Schermafbeelding 2019-05-15 om 11.57.35

Schermafbeelding 2019-05-15 om 11.57.19

Verder was ik overdag druk met dingen regelen (echt; hoeveel er wel niet fout is gegaan met uitschrijven uit Amsterdam/waternet/energie omzetten, is niet normaal en ZO irritant) en ’s avonds was het tijd voor zennnnn-heid.

Ik volgde voor het eerst een lesje yoga in Haarlem. Ik koos ervoor om naar Glow yogastudio in het centrum te gaan en vond die les heel erg fijn. Ik merkte ook echt dat ik de afgelopen maanden amper heb gesport en baal daar wel een beetje van, maar dat is misschien ook logisch met de verhuizing. Ook vind ik het écht heel erg jammer dat er geen Onefit zit in Haarlem. Dat systeem van iedere keer een andere sport of sportschool uitproberen beviel me zo ontzettend goed en ik baal echt dat ik dan nu een vaste sportschool in Haarlem moet gaan zoeken, voor al m’n lesjes (om zo voordelig mogelijk uit te zijn). Bummer! Maar goed; de les bij Glow was in ieder geval heel relaxt en ik vond het echt een studio van fijne mensen.

Dinsdag:
Op dinsdagochtend kreeg ik een cameraman/regisseur en redacteur van SBS6 over de vloer om opnames te maken voor het televisieprogramma ‘Wat eten we’. Hierin komen twee tosti-items die we deze ochtend in mijn nieuwe keuken hebben geschoten. Hoewel de opnames uitliepen, hadden we echt zo’n leuke tijd! Ik vond het super goed gaan én was omringd met hele leuke mensen, dus dat was top! Ik denk dat het een tof item wordt en het is binnenkort op televisie te zien :D.

Na de opnames gunde ik mezelf een vrije middag, omdat ik nadat ik voor de camera heb gestaan, altijd vrij uitgeput ben. Nu echter niet echt, maar toch gunde ik mezelf de vrije middag ;-).

In de winkelstraat in de buurt van mijn huis had ik een leuk jurkje zien hangen en ik was nog steeds op zoek naar een geschikt jurkje voor de bruiloft van vriendin Vera, die over drie weken op het strand plaatsvindt. VET VEEL ZIN IN!

Al een half jaar ongeveer ben ik op zoek naar hét perfecte jurkje. Ik wilde sexy, stoer, vrouwelijk, beachy, écht Leo én origineel. Het mocht een jurkje zijn of een jumpsuit en ik heb de afgelopen tijd echt voor honderden euro’s besteld (en teruggestuurd) bij Asos (en al die 800 jurken doorgescrolld) en Zalando en weet ik welke winkel nog meer. Echt; ik heb álles gezien. Maar ik vond maar niet de perfecte outfit.

Wel vond ik een leuke gele jurk bij Zalando die wel kon, maar ik was er nog niet helemaal tevreden over. Een goede optie om achter de hand te houden, maar niet perfect.

Nu had ik natuurlijk het jurkje van de Brazilië trouwerij nog in m’n kast hangen, maar ik wil niet 2x naar een bruiloft dezelfde jurk aan. Is dit compleet idioot? Die jurk was behoorlijk aan de prijs en ik vind hem nog steeds ZO geweldig, maar ik wil ‘m gewoon nog niet weer aan… Stom he?

Anyway; op dinsdag vond ik een heel tof jurkje in de etalage van een shabby winkeltje hier in de buurt en omg; dit kon ‘m wel eens zijn. Hij is sexy (laag decolleté), mooi (lieve roze stof), beachy (los model), ik kan m’n dikke PDS-buik (die wil nog wel eens opzwellen, dus alle bodyconjurkjes -hoe mooi ze ook zijn- vallen af) er in kwijt, ik voel me mooi en fijn en mezelf. En hij was maar €40. WINNING! Ik ben er echt vet blij mee en ik ga jullie foto’s showen zodra de trouwerij is geweest (31 mei). ZIN IN!

Ik dook nog ff de stad in voor bijpassende schoenen (gouden sandaaltjes van Sacha) en nu is m’n outfit gewoon compleet. YES!

Overigens ging ik ook nog ff shoppen voor de Magnum-party morgen. Dit is een feestje met nogal een dresscode waar iedereen heel hard aan meedoet, dus ik moest nog ff wat witte/gouden items scoren.

Bij Bershka vond ik een tof shirtje dat doorschijnt, bij H&M scoorde ik een gouden bikini en nu moest ik alleen nog een witte broek… Morgen maar ff in Amsterdam kijken.

shirtje
Zo’n shirtje dat vet leuk staat als je je buik inhoudt, maar in de praktijk sta ik altijd met m’n buik naar boven en is dit niet echt charmant. Maar ik vond het echt een vet leuk shirtje, dus fuck je buik inhouden. Ik kocht ‘m 😀 (En combineer ‘m wel met hoge items haha)

Woensdag:
Op woensdag overdag werkte ik gewoon lekker thuis. Het was een drukke week wat werk betreft, dus genoeg te doen.

Aan het einde van de dag vertrok ik richting Amsterdam. Ik moest nog ff een witte broek (en bijpassende onderbroek) scoren voor m’n outfit van die avond, at een hapje bij Wagamama op Centraal Station (in m’n eentje en dat was HEERLIJK; man, wat hou ik er toch van om in m’n eentje uit eten te gaan, haha) en vertrok daarna richting het Waldorf Astoria voor ‘het feestje van het jaar’.

dokter
Dit was m’n outfit! Broek komt van Mango, onderbroek (lichtgroen = perfect onder wit) komt van HEMA, bikini van H&M, top van Bershka en schoenen van Keds. Ik voelde me ergens heel tof en ergens een beetje een assistente, maar ik rockte de look wel 😛

Al een paar jaar huurt Magnum ieder jaar een hotel in Amsterdam af, nodigen ze een heleboel influencers uit en zie je dan op instagram werkelijk IEDEREEN op die party, het feestje van het jaar hebben. Holymoly. Ik word nooit uitgenodigd (#teamloserville), maar dit jaar kon ik mee als +1 van Claartje, die er wel ieder jaar bij is. En ik was benieuwd man, of dit écht het feestje van het jaar was.

Ik wil voorop stellen dat ik het echt heel erg vet vind dat ik er eens bij kon zijn en dat het überhaupt georganiseerd wordt; gewoon een dikke party waarvoor een heel hotel wordt afgehuurd, waar onbeperkt drank en eten is en waar je op de mooiste locatie, tot diep in de nacht kunt feesten. Wordt gewoon georganiseerd en als je een uitnodiging krijgt, kun je hier dus gewoon gratis naartoe. Best wel cool!

Maar dan… Ik vond het echt een toffe avond en heb me uitstekend vermaakt, maar dat iedereen op Instagram doet alsof dit het feestje van het jaar is, is echt overdreven. Ik schreef er op mijn instagram al over, maar menig City-guys-borrel gaat meer los dan deze party. Echt; ik heb een topavond gehad, maar je bent de eerste paar uur (!!) alleen maar omringd met mensen die bezig zijn om een vette instagramfoto te maken. En goede stories. En maar laten zien aan de mensen thuis dat je op een TE GEK FEESTJE bent. En dat is behoorlijk vermoeiend.

83C93298-2927-4EA6-8398-0AA3C485DE7A
Er was een hotelkamer helemaal gevuld met ballen uit een ballenbak en het was GEWELDIG <3

Tuurlijk, de setting is fantastisch en Claar en ik hebben ook heus ff een vette foto voor Instagram geschoten. Maar daar ben je dan na 5 minuten toch wel klaar mee en dan is het tijd om te feesten, toch? Naja, maak van die 5 minuten een paar uur en je hebt dit ‘feestje van het jaar’. Ja; ik had een topavond, maar als je deze avond mist, is dat echt niet heel erg. Tenzij je heel graag naar Instagrammende mensen kijkt.

Schermafbeelding 2019-05-15 om 11.58.03
Schommelen op een ijs-stokje; vrij geniaal bedacht

De overnachting in het Waldorf Astoria was wel echt fan-tast-tisch trouwens. Jezus, dit bed. En holymoly….

Donderdag:
DAT ONTBIJT! Echt; mijn donderdag kon niet beter beginnen! Ik had maar een minimale kater (terwijl ik toch tot een uur of 3 heerlijke champagne had staan drinken) en werd wakker in een bed met het lekkerste bedlinnen waarin ik ooit heb geslapen. Ik douchte verrukkelijk, waste me met geweldige beauty-producten en streek toen neer in de prachtige lobby van het Waldorf Astoria. Waar ik een geweldige eggs benedict en american pancakes kreeg. Nog steeds allemaal gratis. Man, wat een verwennerij!

IMG_0890

Na deze lekkere opstart vertrok ik weer uit het hotel en reisde ik terug naar Haarlem. Thuis werkte ik nog wat en aan het einde van de middag vertrok ik weer richting Amsterdam voor datenight met Jan.

We aten een hapje bij Ron Gastrobar en daar schreef ik deze blogpost over.

gastro

En daarna gingen we naar het concert van mijn favoriete band: Mumford & Sons. En dat was echt te gek (!!!).

IMG_0963

Ik heb ze al een paar keer live gezien en kan er geen genoeg van krijgen. Met Jan heb ik ze een keer op Lowlands gezien en dat was toen ook ons absolute hoogtepunt, toen we dat daar met z’n tweeën (en voor ons gevoel, niemand anders) aan het beleven waren. En nu waren we weer vet fijn met z’n twee erbij. En het was weer ZO goed. Ik heb heel hard gelachen van oor tot oor en heel hard gehuild omdat het ZO mooi was en ik hier met de allerleukste man van iedereen, intens aan het genieten was. Wat een belevenis <3.

IMG_0953

Vrijdag:
Vrijdag was dan gewoon weer een normale werkdag met een enorme to do list met heel veel dingen waar ik weinig zin in had. Ik werkte de hele dag en gooide om half 6 de handdoek in de ring. Ik had eigenlijk nog twee dingen op m’n to do list staan, maar had echt geen zin meer en vind dan dat ik het vooral niet moet doen; je bent eigen baas om je eigen shit te bepalen, dus tja.. Ik doe het gewoon wanneer ik het wil ;-).

Wél had ik nog een lekker momentje rond lunchtijd, omdat ik weer een nieuw lenteproduct van Kwalitaria mocht proberen! Dit keer de Gyros kroket en de Griekse salade en je ziet in deze video wat ik daar van vond.

dagboek 2
Dit ding is zo lekker! 😀

Aan het einde van de dag was het tijd om de dag ff van me af te laten glijden en dat deed ik in… bad! Ja ja! Gewoon; op vrijdagmiddag om kwart voor 6 het bad vol laten lopen. Wijntje erbij. Wine country op Netflix en ontspannen maar. Heerlijk! Het weekend is begonnen <3.

Zaterdag:
Op zaterdagochtend deden Jan en ik lekker rustig aan. We konden heel veel doen vandaag (ontbijten, vuilstort, een pak voor Jan shoppen, hout voor de buitenkeuken kopen, langs de Hornbach voor een cadeau), maar we hadden er allebei bijzonder weinig zin in. En daarom sliepen we uit, streken we om 12 uur bij het Kweekcafé neer voor ontbijt/lunch en reden we om 4 uur ’s middags weg uit Amsterdam om naar Lemmer te gaan.

IMG_1017
Super lekker gegeten: ik had een broodje met peer, appelstroop en gorgonzola en Jan bestelde het Kweekplankje en kreeg drie heerlijke (vegetarisch belegde) broodjes en een venkelsoepje. Vet lekker!

De ouders van Jan waren allebei jarig en dat vierden we deze zaterdagavond in Lemmer met vrienden en familie.

IMG_1021
Oom Jan met z’n nichtje Juliëtte <3

Zondag:
Zondagochtend werden we wakker in Lemmer en na een meoderdagontbijtje met z’n allen, vertrokken Jan en ik weer naar Amsterdam. Jan moest de hele dag nog werken, omdat hij ’s avonds naar Zweden vertrok voor een weekje werken in het buitenland, en ik had intens de behoefte aan niets doen en streek dus neer op onze heerlijke tuinset in het zonnetje met De Eeuw van de Amateur Podcast. Heerlijk!

D18D9BBC-BEEE-4EDB-98C4-BA9B454EBF51
Bastogne koeken is Leven

’s Avonds bracht ik Jan naar Schiphol en reed ik op de terugweg een prachtige (groene!) route door Heemstede en Hoofddorp en eenmaal thuis was het tijd voor nog meer chillings.

Ik bestelde een schandalige hoeveelheid Chinees (lees hier wat ik bestelde en wat ik er van vond) en hield voor het eerst een Q&A op Instagram. En dat vond ik leuk! Ik kon niet alle vragen beantwoorden die er gesteld werden, maar heb de meest gestelde vragen beantwoord en dat was vet leuk. Bovendien had ik verwacht dat heel veel mensen dan op je stories zouden afhaken (omdat ik zelf die Q&A’s vaak skip), maar een hele grote groep heeft ze toch gewoon bekeken, dus dat was leuk. Misschien doe ik het wel nog een x!

IMG_1036

ZO. En dat was mijn afgelopen week. Wat weer een week! Ik ben nu alweer toe aan vakantie, haha. Maar we hebben nog geen plannen helaas. Maar goed.

Deze week ben ik lekker sociaal met allemaal vriendinnen en ondertussen lekker aan het werk en tijd voor mezelf aan het nemen en dat is heerlijk. Ik praat je er volgende week over bij.

Thanks voor het lezen en tot dan!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

Eén reactie op “Leo’s week 19: de Magnumparty, opnames voor SBS, Mumford & Sons en meer!

  • Wow! Dat ontbijt ziet er echt zo lekker uit!! En echt jaloers op Mumford, ik wil ze echt al zooo lang zien – maar ik heb de afgelopen jaren afwisselend in Nederland – Nieuw Zeeland gewoond en ze komen steeds op het verkeerde moment op de verkeerde plek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *