Leo’s week 7: de vliering-make-over, laatste Poezen Podcast, Valentijnsdate in Concertgebouw en meer

Hoi allemaal en hartelijk welkom op woensdag! Vandaag praat ik je bij – live vanuit een koffietentje in Haarlem, waar binnen nu en korte tijd mij een bord eggs benedict op avocadotoast mét Hollandaise saus worden geserveerd – over mijn afgelopen week. En mannnnn wat heb ik leuke dingen gedaan; ik ging Ramen eten met een vriend in Amsterdam, met m’n moeder & zus naar een klassiek concert in Het Concertgebouw, was in Rotterdam voor de laatste aflevering van De Poezen Podcast, heb samen met Jan de hele vliering opgeruimd, een vloer gelegd én alles weer ingericht en heb tussen al deze leuke activiteiten door, óók nog gewoon gewerkt. Wat een weekje!

Pak er een chocoladereep en een kop thee bij en lees mee met mijn week 7.

Maandag: De Poezen Podcast in Rotterdam
Op maandagochtend werkte ik vanuit huis. Ik ging aan de slag met een advertorial voor Santa Maria en een redactioneel artikel voor PLUS. En bakte een bananenbrood!

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.30.49

‘s Middags stapte ik in de auto naar Rotterdam, waar ik de 10e aflevering van De Poezen Podcast opnam met Bonnie! En dat was mega gezellig. Ik vind het zo leuk dat ik door De Poezen Podcast bij allemaal mensen over de vloer kom om over hun kat(ten) te praten. Love it! Maar! Het is nu ff klaar; dat wil zeggen.. Seizoen 1 zit erop en ik ga nu even de tijd nemen om dingen te verbeteren; mijn interviewtechnieken (#ikdoemaarwat), technische shizzle (ik nam het altijd op met mijn iPhone; dat moet anders) en ik moet natuurlijk weer 10 toffe gasten voor seizoen 2 regelen. 😀 Mooi project dit :D.

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.31.03
Kleine Poppy in een klein mandje (dit doet ze zelf, haha gekke poes)

‘s Avonds reed ik in een drukke avondspits en kwam ik net te laat bij m’n Small Group Training ‘s avonds. Maar; ik heb gesport! Applausje! En daarna was het tijd om op de bank te ploffen.

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.31.20

Dinsdag: Mijn masseur in Haarlem
Ik begon m’n dinsdagochtend met thuiswerken in m’n roze home office. Met collega Teddy, woop woop! Ik hield me vandaag bezig met een samenwerking, kant & klaar, wat instagram-dingen en kwam niet toe aan de mails met sales-voorstellen in m’n inbox.

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.31.39

‘s Middags had ik een massage geboekt. Ik zat weer (wéér) vast in m’n nek en vond het tijd voor een bezoekje aan m’n favoriete masseur in Haarlem. Ik ga voor ontspanningsmassages graag naar Oilistic, maar voor echt een goede massage van een half uur ga ik tegenwoordig altijd naar D-care & beauty. Daphne is echt een super leuk mens en haar massages zijn ge-wel-dig. Ik voel echt allemaal knobbels en knopen in m’n rug en nek verspringen en het is HEERLIJK. En daarnaast heel gezellig. Ik ga toch zeker iedere maand een keertje en dan neem ik altijd de massage van een half uur. Dikke aanrader!

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.31.29
Dit is mijn post-massage-hoofd

Verder kwam er vandaag een super mooi pakketje binnen van Beauquet. Ze hadden me benaderd of ze me een bosje droogbloemen mochten sturen en natúúrlijk sta ik daar voor open. En kijk even hoe prachtig dit is:

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.29.51
Zó blij mee. Beau, bedankt! Zo’n boeket droogbloemen schijnt dus minimaal 6 maanden mooi te blijven. Ik ben benieuwd!

Woensdag: Ramen met Roger
Op woensdag begon ik m’n dag wederom thuis; dit keer ging ik aan de slag met Leo’s week én met een campagne voor Activia x SMEG, waarvoor ik nog even boodschappen moest doen.

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.30.33

‘s Middags ging ik aan de slag met de plantraining van Structuurjunkie die ik sinds kort volg. Ik ben vrij goed in het invullen en gebruiken van m’n planner, maar kom toch aan heel veel dingen (vooral grotere projecten) niet toe en ben slecht in werken zonder deadline. Prima doelen om te verbeteren dmv een plantraining. Working on it! Oh en mocht je deze plantraining ook willen volgen, dan krijg je met de code LEONIE €10 korting! Meld je hier aan.

Verder kwam er ‘s middags nog een GEWELDIG pakket binnen…

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.30.20

Ein-de-lijk een echte pan van Le Creuset. Dit is echt goals toch? Of ben ik de enige die er zo over denkt? Dit is het soort pan dat ik echt al heel erg lang wil en het aller tofste vind ik dat je waarschijnlijk ook echt wel 30 jaar met zo’n pan doet. HOE VET. Ik ben ZO blij met m’n mooie L Creuset unit! En die grillpan ernaast is ook amazeballs, want die had ik nog niet. Vet chill. Binnenkort ga ik ff wat lekkere recepten delen!

En toennnn was het tijd om naar Amsterdam te gaan.

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.30.42

In Amsterdam ging ik Ramen eten met Roger (van Cityguys.nl)! Een paar weken geleden was ik met Laura naar een Ramen-restaurant gegaan en Roger beweerde dat er een betere was, dus daar gingen we samen naartoe. Ramen Kingdom is echter zó’n populair adresje (vooral onder mensen met een Aziatisch uiterlijk), dat er gewoon een dikke rij stond voor we er konden eten. We hebben 25 minuten gewacht! Haha! Maar! TOTALLY worth it. Roger noemt dit restaurant ‘een stukje Tokyo in Amsterdam’ en ik kan het er niet meer mee eens zijn. Wat een vette plek; je waant je echt even in Japan. En de ramen was heerlijk <3. En het gezelschap goed! We zijn hierna nog ff een kroeg in gedoken en ‘s avonds laat was ik weer thuis. VET leuke avond <3.

Donderdag: naar Daniël Arends in de Schouwburg
Op donderdag was ik VRIJ! Als in; ik neem tijd voor mezelf en m’n hobby’s, in plaats van dingen waar ik geld mee verdien. En dat was top. ‘s Ochtends volgde ik een lesje yin yoga en hield ik me bezig met de edit van De Poezen Podcast en ‘s middags voerde ik geen ruk uit. Heerlijk!

‘s Avonds had ik date night met Jan en gingen we naar de Schouwburg van Haarlem. Toen we in Haarlem kwamen wonen heb ik meteen kaartjes gekocht voor wat theateravonden, omdat ik gek ben op theater en we de theaters in Haarlem nog niet kennen. Maar we konden dus pas een jaar later hier terecht, haha. Anyway; voor het eerst naar een show van Daniël Arends…

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.29.30

En we vonden het allebei best matig, haha. Zo jammer. Ik had nog nooit een show van hem gezien en miste heel erg een rode draad, maar als ik een beetje google is dat geloof ik ook wel een beetje z’n ding. Z’n show in in ieder geval héél goed gerecenseerd en sommige volgers die ik er via Instagram over sprak waren ook behoorlijk enthousiast. Zal wel niet de smaak van Jan en mij zijn dan, haha. Binnenkort gaan we naar Pieter Derks en Rundfunk. Zin in!

Vrijdag: Valentijnsdate in het Concertgebouw
Op vrijdagochtend begon ik m’n dag met Small Group Training om half 9. HALF 9. Een uur eerder dan anders, zodat ik iets meer aan m’n dag zou hebben, maar ik had de grootste moeite met sport op dit tijdstip. Maar: did it!

Daarna was ik uitgeteld en vierde ik Valentijnsdag met m’n beste vriend in een bed vol kattenhaar:

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.30.10

‘s Middags werkte ik vanuit huis aan die sales-voorstellen van dinsdag die waren blijven liggen, reageerde ik op de reacties op m’n blog, insta DM’s en facebook-berichten en toen was het tijd om me klaar te maken voor date night in Amsterdam.

Ik voelde me vandaag bijzonder lelijk. (Wat ik altijd een domme uitspraak vind, want ik vind heel weinig mensen lelijk en waarom zou je jezelf dan wel zo noemen, maar soms voel je je gewoon even smoetsig en onaantrekkelijk en bleg). Tijd voor een make-uppie (wat ik ook een onnodige uitspraak vind, want LOVE naturel en je bent mooi zoals je bent, maar soms kun je je ook wel gewoon ff beter voelen onder een laagje make-up).

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.29.00

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.29.08
Niets meer aan doen.

Overigens ligt aan de grondslag van deze gevoelens volgens mij gewoon een algeheel ik-ben-klaar-met-de-winter-gevoel. OF het moet gaan sneeuwen nog ff een week keihard. Maar dit koude, ongezellige gedoe heb ik wel gehad. Anyway; date night in Amsterdam dus. En dit keer niet met Jan maar met m’n andere Valentijnsdates…

Mama en Sas!

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.29.20

Sas en ik hadden m’n moeder een concert in het concertgebouw in Amsterdam cadeau gegeven voor haar verjaardag. Toevallig was het op Valentijnsdag, maar daar doen Jan (en m’n vader en Yorick) en ik verder toch niet echt aan.

We gingen naar een klassiek concert waar door een orkest allemaal nummers uit romantische films werden gespeeld. Van Love Actually (ZOOOO FIJN) tot Pocahontas (ook een romcom) en meer klassiekers. Ik vond het geweldig! En het was zoooo’n leuke avond met m’n moeder en zus. Echt ff quality-time. Loved it!

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.29.42

Zaterdag: opruim-weekend
Dit weekend hadden Jan en ik het plan om de vliering op te ruimen. In slaapkamer 2 en 3 staat nog allemaal troep en kasten waar we vanaf willen en voordat we ze weg kunnen doen, moest er troep opgeruimd worden. We hadden allebei lekker de opruim-spirit te pakken en hebben echt VEEL dingen weg gedaan. Alles wat ‘geen joy sparked’ moest weg. Helemaal chill.

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.28.40
Op naar de Kringloop en Het Leger des Heils om spullen en kleding te brengen! Bij dat laatste adres zijn ze vooral blij met mannenkleding- en schoenen. Een paar weken geleden had Jan al veel winterkleding weggebracht en nu was het tijd voor schoenen.

Op zaterdag waren we vooral bezig met het opruimen van slaapkamer 2 en 3 en op zondag stond de Vliering op de planning…

Zaterdag stopten we redelijk op tijd (we hadden nog wel ff door kunnen gaan, maar gelukkig hadden we zondag nog), omdat ik had afgesproken met vriendin Aniek. Die kwam bij ons wijntjes drinken en… patat eten. Echt een top-afspraak dit, haha. Vet gezellig <3.

Zondag: vliering make-over!
Op zondag gingen we door met opruimen. We maakten de hele vliering leeg, zogen alle troep op en sjeesten naar Kwantum voor een nieuw vloertje.

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.27.49

Daar scoorden we de goedkoopste vloerbedekking en die konden we zó op de vliering leggen. Beetje uitsnijden hier en daar en klaar!

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.27.57

Bij Action scoorden we veel grote en kleine bakken zodat we alle losse dingen in boxen op konden bergen. En toen zag de vliering aan het einde van de dag er zo uit:

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.28.20

En je wil niet weten hoe onmogelijk chill dit is. Voorheen stond ALLES volgebouwd en moest ik overal overheen klimmen om ergens bij te kunnen. Nu is het gewoon overzichtelijk. Oh man, I’m loving it!

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.28.29
Er ging ook een heleboel weg. Dit is denk ik 1/3 van al het afval dat we weg hebben gegooid, haha.

En toen hadden we een biertje verdiend. En we kijken hier zo insane vrolijk, omdat nét op het moment van deze foto maken de bel ging…

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.28.07

THUISBEZORGD SUSHI YES YES YES. Totally verdiend dit.

Schermafbeelding 2020-02-19 om 10.28.49

En dat was mijn week 7 jongens! Lekker weekje wel he?

Deze week ben ik vooral lekker gestructureerd aan het werk; die plantraining is nu al ergens goed voor, haha. M’n weekdoel deze week is m’n Sri Lanka vlog nu eindelijk eens afmaken en verder ben ik gewoon aan het werk. Qua leuke dingen deze week heb ik donderdag een kennismaking voor vrijwilligerswerk, komen er vrijdag vrienden bij ons eten, hebben we zaterdag een verjaardag, gaan we zaterdagavond uit eten en ga ik zondag lekker de tijd nemen om in m’n nieuwe creuset-pan te koken. MJAM.

Waar kijk jij het meest naar uit deze week?

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

Sponsor je girllll
En ja mensen, ik heb nóg iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Thanks!

6 reacties op “Leo’s week 7: de vliering-make-over, laatste Poezen Podcast, Valentijnsdate in Concertgebouw en meer

 • Een Creuset, en dan ook nog eens zo’n grillpan erbij – mijn dromen!!! Waar heb je ze gekocht?

  Die vliering is echt zo impressive! Echt heerlijk om zo’n opgeruimd huis te hebben. Ook een droom voor mij nog haha.

  Ik ken Daniel Arens niet maar vind Pieter Derks echt super goed. En pocahontas is toch wel iets meer een drama toch haha, maar klinkt fantastisch: Love actually door een orkest!

  • Jaaa ik vind die Crueset dus ook écht een droom 😀 En zooooo cool dat ik er nog jaren van ga genieten. Love it! Ze komen gewoon direct van Creuset! (ik heb ze gekregen).

   Ja Love Actually bij het concert was echt mijn hoogtepunt. Ooooh, die muziek is Zo mooi en je beleeft de film dan compleet in je hoofd. Aanrader! 😀 Thanks voor je gezellige comment!

 • Tof overzicht weer! Ik kijk nu al uit naar zondag. Rendang maken in mijn le Crueset (beste koop voor de keuken ever) en 7 uur laten stoven in de oven. Oh en vrijdag maak ik Elske’s bloemkoolpizza met tonijn, jammiejammie! 🙂

   • Loooove rendang! Het was de beef rendang van AH, maar die van jou ziet er ook goddelijk uit! Goed idee met die wrapjes. Volgens mij hebben ze bij happyhappyjoyjoy net zo’n soort gerecht. Next time gebruik ik jouw recept????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *