Leo’s week 15: 2 events, werken op het strand, klussen in de sneeuw (!) en etentjes met vrienden

Hallo allemaal! Wat gezellig dat je weer meeleest met mijn dagboek van de afgelopen week. Ik praat je in deze Leo’s week bij over van alles! Wat was het een zonnige week, wat hebben we een ENORME dakterras-make-over gehad, wat heb ik twee leuke persevents bijgewoond, wat was het gezellig met vriendinnen, wat kreeg ik veel toegestuurd, wat was ik veel op pad… Kortom; een bomvolle week! Maar wel een hele zonnige, als ik er op terugkijk. Letterlijk en figuurlijk. Heb je zin om mee te lezen?

Ga er eens even lekker voor zitten; geef jezelf iets lekkers, plof neer op de bank en let’s do this. Dit was mijn week 15:

Maandag: Culiperslunch & werken op het strand
Maandagochtend begon in totale chaos. Ik wist dat ik een drukke week voor de boeg had en begon daarom om half 8 vanuit bed te werken aan m’n planning van deze week. Dat betekent niet alleen m’n planner invullen voor de komende week, maar ook al m’n mails beantwoorden, om te kijken of daar nog werk uit voort komt. Druk ochtendje!

Om een uur of 11 stapte ik op de trein naar Amsterdam om de Culiperslunch bij te wonen. Dit is een jaarlijks event waarbij heel veel food-merken samenkomen en netwerken met culinaire pers. Waar ik dus onder val, haha. Vet leuk!

Ik heb o.a. echt een geweldig merk decaf koffie ontdekt (later meer hierover), de vegetarische snacks van Beckers geproefd (die waren naar mijn mening niet helemaal goed klaargemaakt, dus ik kon ze niet écht goed testen), leuk gepraat met Hellofresh en ik hoop dat er leuke samenwerkingen uit voort komen. Wie weet!

IMG_8619
Vegetarische frikandellen van Beckers. Ik moet ze nog een keertje goed proeven om er een oordeel over te geven…

Om een uur of half 2 snelde ik richting huis, want het was super mooi weer en ik had zin om op het strand te werken. Dus: laptopje opgehaald (ik woon vet dicht bij Haarlem station, dus dat kan gewoon) en door naar het strand. Heerlijk! Ik heb echt vet lekker in de zon achter een windscherm zitten werken, onder het genot van borrelhapjes en met uitzicht over zee. Love it!

3E0C58D0-9405-4550-94AC-D2CA3EC90459

Dinsdag: thuiswerken & snacken op Instagram
Op dinsdag werkte ik lekker thuis. Ik moest deze week aan de slag voor 5 campagnes, dus dat was niet niks. Maar ook echt fijn, want in het begin van het jaar was het behoorlijk rustig wat betreft betaalde opdrachten. Nu weer lekker ff de achterstand inhalen :D.

Overdag bestelde ik m’n lunch bij de Kwalitaria en dat was echt zo’n goed idee. Kwalitaria brengt namelijk ieder seizoen nieuwe seizoensproducten uit en ik mag voor hun de lenteproducten testen en mijn mening geven op Instagram. ZO chill. Dit keer proefde ik de lenteproducten de Griekse burger en de Ananas- Meloen Milkshake en het was serieus zooo lekker. Check de video hier.

dagboek

Op dinsdagavond had ik weinig zin om te koken en dus ging ik maar eens voor een Kant-en-klaar maaltijd. Wist je dat we iedere week een kant-en-klaar maaltijd recenseren hier op Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl? Dit was in ieder geval een topper. Willen jullie een recensie zien? Let me know!

IMG_8723

Woensdag: bezoekje aan The Tosti Club
Woensdag was ook een lekker dagje. Ik schreef m’n dagboek en deed ander werk thuis. In de middag stapte ik weer in de trein naar Amsterdam, dit keer om een bezoekje te brengen aan The Tosti Club.

Ik ga binnenkort een lunch bij The Tosti Club weggeven via mijn Instagram, dus daar moest ik even een foto voor maken. En tosti’s proeven. Mennnn, I love my job! Houd mijn Instagram in de gaten want behoorlijk binnenkort komt er dus een tosti-winactie online!

Donderdag: werken aan campagnes en dineren bij MADE.com
Op donderdag was ik overdag weer in de weer met campagnes. Ik dook de keuken in voor een paar gruwelijke recepten. Echt zo heerlijk!

IMG_8833
I Loooooooove gebakken uitjes. Maar ik kan er met mijn PDS echt helemáál niet tegen. Zo jammer. Daardoor eet ik ze bijna nooit. Maar vanmiddag maakte ik een uitzondering en het was ZO lekker.

En alsof ik nog niet genoeg lekkers had gegeten, ging ik ’s avonds wederom richting Amsterdam met de trein, dit keer voor een diner van MADE.com. Zij organiseerden een diner in hun showroom voor een aantal foodbloggers, als lancering van hun nieuwe dinnerware collectie. En man; wat was dit gezellig!

IMG_8913

IMG_8920

Ik ga bijna nooit meer naar persevents, omdat ik eerlijk gezegd gewoon druk genoeg ben met betaalde opdrachten en niet per se meer heel veel tijd kwijt wil zijn aan onbetaalde dingen. Ik heb dit jarenlang wel gedaan en vond het altijd super leuk, maar toen ik in 2017 zo overliep van werk, heb ik met mezelf afgesproken mijn tijd gewoon wat slimmer in te delen. Maar… zo nu en dan komt er toch een uitnodiging voorbij van iets heel leuks en zo belandde ik deze donderdagavond aan tafel bij MADE.

IMG_8916

Ik werd omringd door andere food- en interieurbloggers, maar ik kende nog niemand. We aten een heerlijk 4-gangen diner, kletsten honderduit met elkaar én deden zelfs een bingo, wat helemaal hysterisch was, haha! Dit was echt een hele leuke avond. Bedankt MADE (en tafelgenoten ;-)).

IMG_8925

Vrijdag: héél veel pakketjes
Op vrijdag was ik de hele dag aan huis gekluisterd omdat vandaag een grote levering pakketjes bij mij aan zouden komen. Ik had nieuwe posters en lijsten besteld voor in huis bij Desenio, praktisch een hele inrichting voor het dakterras zou geleverd worden door fonQ en er zouden wat planten geleverd worden voor de daktuin. Holymoly!

’s Ochtends werden de planten (van Warentuin) geleverd. Waaronder een prachtige palm, die ik eeeecht niet naar boven getild kreeg, haha. Wat betekende dat die de hele dag in mijn smalle gangetje beneden heeft gestaan; totaal in de weg, woehaha. Gotta love wonen op de 1e etage.

IMG_8931

’s Middags kwam de levering van Fonq en door een communicatiefout kwamen ze die levering op de stoep afleveren en niet naar boven tillen. SHIT! Jan had ik gewoon naar kantoor gestuurd, omdat ik dacht dat men het wel boven zou brengen. En nu stond ik met een hoekbank, een tuinkast, duizend accessoires en verlichting op de stoep. Help!

Dus; mouwen opstropen en gaan met die banaan. Ik zal het niet té zonnig verpakken, want ja: dit was eeeeecht een K-klus. Maar in the end kreeg ik alles boven (#zelfstandigevrouw) en ik ben super blij met alles wat geleverd werd, dus ik mag ook niet zeuren vind ik.

Ik heb in ieder geval m’n sport gehad voor deze week ;-).

IMG_8944
Teddy was ook wat overweldigd door de hoeveelheid tuinspullen van fonQ

Op vrijdagavond aten we lekker Taco’s, dronken we biertjes en maakten we het huis klaar voor het weekend. Huh? Ja…. lees maar.

IMG_8954
Oja! We keken ook nog De avond van de filmmuziek terug via NPO en dat was echt VET nice. Wij gaan sowieso volgend jaar hier naartoe :D.
IMG_3077
Deze man had hele drukke weken achter de rug en viel lekker op de bank in slaap. Met Teddy, wiens hobby het is om zo dicht mogelijk tegen Jan aan te liggen <3

Zaterdag: klussen & eten met vrienden
Op zaterdagochtend om half 10 stonden Janneman en ik al bij de vuilstortplaats. We hadden ons dakterras wederom vol liggen met verpakkingsmateriaal, oude rotzooi van het oude terras en meer van dat soort ongein en besloten dat als eerste vandaag allemaal te dumpen op de stort. Twee keer rijden en we hadden weer ruimte op het dakterras.

IMG_4258
Onze mooi Ford Ka+ krijgt het flink te verduren haha. Hij is ZO vies van binnen, maar zodra we klaar zijn met dit geklus steeds, ga ik ff door de wasstraat. Ik hoop dit weekend!

Daarna deden we grote boodschappen voor vanavond. We kregen vrienden over de vloer en gingen voor het eerst in Haarlem koken op de Big Green Egg. NICE!

IMG_3371
Bloemen halen op zaterdag; I love it!

’s Middags zijn we nog langs Hornbach en Loods 5 Garage gereden om wat spulletjes voor in huis te halen (o.a. een GEWELDIGE lamp voor de eettafel) en daarna zijn we op het dakterras aan de slag gegaan met alle nieuwe meubels installeren. Lampen aansluiten en ophangen, tuinkast in elkaar zetten, tuinset in elkaar zetten. Pfoe!

En daarna was het tijd om het huis van binnen eens op te ruimen. Het is echt super stoffig hier in huis en met dat klussen iedere keer wordt het ook niet echt minder. Maar we werden er allebei een beetje gek van, dus het was tijd om de boel eens op te ruimen.

In anderhalf uur hebben we het huis behoorlijk aan kant gekregen. Nét op tijd; nog ff douchen en toen stonden vrienden Luc, Juliana en Reinout voor de deur.

We hadden een mega gezellige avond aan onze lekkere grote eettafel, met heerlijke speklappen van de Big Green Egg, lekkere wijntjes en goed gezelschap. Super fijn <3.

IMG_1071
Zelfs kleine held Teddy kwam onder de bank vandaan voor wat gezelligheid

Zondag: brunchen met vriendinnen & Leo-tijd
Op zondag begon de dag wederom vroeg. Jan ging ’s middags een heel eind fietsen naar z’n familie en ik kreeg m’n vriendinnen over de vloer voor een vervroegde Paasbrunch. ’s Ochtends wilden we alleen ook nog ff de laatste dingen op het dakterras afmaken. Omdat het zaterdag spontaan begon te sneeuwen (WAT; ik werkte maandag nog op het strand en stond zaterdag opeens in de sneeuw te klussen?!), waren we snel klaar met klussen buiten. Fucking koud man. En dus moesten we zondagochtend nog ff aan de slag.

Tegelijkertijd bereidde ik me voor op een brunch met vriendinnen. Om 1 uur waren ze er en hebben we echt een mega gezellige dag gehad. ZO fijn! We konden zelfs (in winterjas) buiten zitten. Heerlijk! We dronken mimosa’s, aten salades, fruit, broodjes en duizend paaseieren en het was heerljk.

IMG_5489

0ebc18de-3978-4f4e-9e04-0f6d19daaa3f
En Vos (zoontje van Yoka) was er ook bij! ZO leuk

Om half 7 gingen de laatste meisjes weg en zette ik lekker een bad aan voor mezelf.

IMG_8981

Ik had deze week weinig tijd voor mezelf gehad en merk dat ik daar wel heel erg behoefte aan heb in drukke periodes. En dus was deze avond even Leo-tijd. Ik lag lekker in bad (dat wil zeggen; BLOEDHEET), keek televisie en ging op tijd naar bed. Heerlijk!

6B430855-D6F9-4EE9-8273-8C55E7C213ED

En toen was de week alweer voorbij. Deze week heb ik meer Leo-tijd voor mezelf ingepland en dat bevalt me uitstekend. Zo is het nog steeds druk, maar heb ik hele specifieke momenten in m’n agenda geblokt om gewoon ff aan te kloten en dingen voor mezelf te doen. Ik geloof dat dat voor mij de manier is om lekker in balans te blijven. Tja, so be it. Toch?

Hoe was jouw week? 😀

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

2 reacties op “Leo’s week 15: 2 events, werken op het strand, klussen in de sneeuw (!) en etentjes met vrienden

  • Wij hebben de vegasnacks zondag getest op de verjaardag van mijn dochter. De frikandelletjes waren wel oké maar ze smaakten “alsof ze te lang in de vriezer gelegen hadden” (aldus mijn beste vriendin) en de rest was vrij droog en flauw. Je kunt ze wel voor vleessnacks door laten gaan trouwens.

  • Hé Leonie,
    Leuk dagboekje weer! Bloemen zijn ook echt zo fijn om in huis te halen! Ik bestel ze via Bloomon en ik ben er echt heel tevreden over. Ze blijven ook 3 weken goed.
    Oh waar zijn trouwens je recepten of Elske haar recepten van deze week? Ik zie alleen je dagboek staan en verder niks:( jammer zeg, haal er vaak inspiratie uit.
    Groetjes Daisy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *