Leo’s leven #76: 1 minuut shoppen in een interieurwinkel, de Funda foto’s en petje.af

Goedemorgen fijne mensen! Welkom op vrijdag! Vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen dinsdag, woensdag en donderdag. Op dinsdag had ik super leuke opnames in een interieurwinkel, op woensdag was ik druk aan het werk en hebben Jan en ik een nieuwe podcast opgenomen en op donderdag deed ik GEEN REET, maar kregen we wel de Funda foto’s binnen van ons huis, dus natuurlijk neem ik je daar alvast in mee.

Schenk jezelf een kopje thee in, ga onder een dekentje op de bank zitten en dan is het tijd om eeeeeeven te ontspannen in deze drukke tijd, met mijn dagboek. Let’s go!

Dinsdag: 1 minuut shoppen in een interieurwinkel
Op dinsdag vertrok ik in alle vroegte naar Houten voor een samenwerking met interieurwinkel Lumz. We gingen een video opnemen waarbij ik in 1 minuut door de winkel mocht rennen om een bepaalde interieurstyle bij elkaar te shoppen. En dat was ZOOOO leuk! Je kunt hier alvast het concept bekijken, want Interior Junkie heeft dit ook al gedaan. Mijn video komt pas ergens in 2022 online, maar ik kan je vertellen dat het geweldig en heel hysterisch was om te doen, hahaha :D.

‘s Avonds reed ik lekker in m’n eentje in m’n Ford Puma naar huis en was ik uiterst tevreden met m’n dag. En ook wel kapot, want een hele dag opnames en hoog in je energie zitten, is ‘s avonds flink vermoeiend.

Ik dook nog even de keuken in om curry te maken – een van m’n favoriete gerechten – en ben toen lekker op de bank geploft.

Woensdag: een drukke werkdag
Op woensdag had ik weer een drukke werkdag. We begonnen de dag met offertes doornemen voor de verbouwing, daarna leverde ik een preview aan voor een samenwerking m.b.t. Vegan Month, toen had ik een afspraak met m’n agent en ‘s middags nam ik nog een filmpje op, schreef het script voor de podcast ennnn maakte een Petje.af pagina aan voor de podcast. Het maken van de podcast kost namelijk veel geld omdat ik iemand inhuur en met de dubbele hypotheek én een verbouwing én de huidige houtprijzen, zijn die extra kosten die ik maak niet per se ontzettend fijn. En dus besloot ik een petje.af aan te maken. Je kan me al vanaf €3 per maand helpen, check petje.af/deverbouwing.

‘s Avonds namen Jan en ik de nieuwe aflevering van Podcast De Verbouwing op. Wat echt vrij gezellig was, want Teddy kwam erbij zitten op tafel. Zo leuk. En dat soort beelden, gaan we vanaf nu delen op de privé instagram van De Verbouwing, waartoe je toegang krijgt als je je aanmeldt via petje.af :D.

Donderdag: de Funda foto’s
Donderdag had ik een super luie dag. Ik was vrij en had de plannen om toch ff in een strandtent te gaan werken aan m’n overlopende mailbox en daarna thuis ff wat klusjes in huis te doen, maar ik had er echtttt geen zin in. En op mijn vrije dag doe ik dingen waar ik zin in heb en dus heb ik daadwerkelijk de hele middag liggen vegeteren op de bank.

Rond lunchtijd kregen we de foto’s binnen voor Funda, die Robert Dodd heeft gemaakt van ons huis. Echt ge-wel-dig. Ik was er helemaal hyper van. Een kleine preview:

En kijk even hoe cool ons trappenhuis is geworden, na de trappenhuis renovatie van afgelopen jaar. Dit waren de before beelden:

Ik ben echt zo trots op hoe ons huisje erbij staat! We gaan hier echt weg op een hoogtepunt, we zijn nog helemaal niet klaar met dit huis. Maar er kwam gewoon een mooie nieuwe kans om de hoek, die we met beide handen aangrijpen <3. Ik hoop dat er hele leuke mensen in ons huis gaan wonen en genieten van hoe vet deze plek is.

Aan het einde van de middag gingen Jan en ik nog even wandelen bij Elswout. Een prachtig bos aan de rand van Haarlem met een geweldig landgoed. Echt zo’n fijne plek! Ik heb er een reels over gemaakt met vet mooie beelden; ik denk dat die zondag op Instagram komt <3.

Ik zit momenteel in een al-mijn-sokken-gaan-stuk-fase maar ik vertik het ook om nieuwe te kopen omdat ik echt amper geld uitgeef aan kleding (en meer van dat soort luxegoed) in deze dure tijd van verbouwen. Haha, ik weet hoe idioot het is, want 10 paar nieuwe sokken zijn echt niet zo duur, maar toch werkt mijn brein even zo. 😀

Goed, inmiddels is het vrijdagochtend en ik heb een suuuuuper drukke dag op de planning. En ook wel een chaotische dag, want ik ben een beetje het overzicht kwijt van wat ik allemaal moet doen. Maar! Ik ga vandaag even hard aan de slag, zodat ik dit weekend weer lekker bij kan komen en dan maandag er wel weer vol tegenaan, hopelijk met een iets overzichtelijkere agenda/mailbox/to do list vol lopende zaken. LETSSS DO THISSSS!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *