Leo’s leven #63: 100% verslaafd aan B&B vol liefde, op tegeltour & alleen naar het strand

Goedemorgen fijne mensen en welkom op dinsdag! Vandaag is een feestdag want Jan is jarig <3. Ik stond dus vet zenuwachtig op, want ik ben een vrouw van 31 die nog steeds zenuwachtig is voor verjaardagen (idioot, I know), maar heb m’n cadeau gegeven en hij is er vet blij mee. YES!

Anyway; het is dinsdag en ik praat je daarom graag bij over mijn afgelopen weekend. Die stond in het teken van één ding: B&B Vol Liefde. Ja mensen, ik ben TOTAAL verslaafd en ik vertel je er zo alles over. Verder stond mijn weekend in het teken van de Tegel Tour, ben ik lekker in m’n eentje naar het strand gegaan in barre omstandigheden en verraste Jan me met een massage bij m’n favoriete salon. Lees je mee?

Vrijdag: work work work work work
Vrijdag was een lekkere drukke werkdag. Ik hield me bezig met recepten, m’n dagboek, een campagne voor Easytoys en regelde allerlei dingen voor het nieuwe huis. Echt: overal offertes opvragen alleen al is ongeveer een fulltime baan, haha. Maar ik ben ZO blij dat het bij mij qua werk nu vrij rustig is, waardoor ik vet veel dingen kán regelen voor het nieuwe huis. Zo fijn!

Rond 5 uur was ik klaar met regeldingen en was het tijd om International Beer Day te vieren. Weliswaar met een nulpuntnulletje, maar dat mag de pret niet drukken!

WEEEEKEEEEEEND

We bestelden ’s avonds onze boodschappen bij Flink en kwamen zo in aanmerking met een merk vleesvervanger die ik nog niet eerder had gehad: vegafit crispy schnitzel en Oh my gucci: dit is echttttttt de lekekrste vega schnitzel die ik heb gehad. Wat een TOP ding. Super sappig, super knapperig. Helemaal de hemel. Mjam!

’s Avonds heb ik nog – tegen al m’n levensgenieters-principes in – gesport. Op vrijdagavond. Dat is een soort heiligschennis als je het mij vraagt (love vrijmibo), maar m’n planning liep even niet anders deze week, dus het is prima. En het was top!

Na het drukke werken, regelen, koken én sporten was ik wel klaar met deze dag en was het tijd voor bankchillings en begonnen Jan en ik aan B&B Vol Liefde, een serie waar ik continu over las op twitter. Eens even kijken of dit wat is… (Het antwoord is JA).

Zaterdag: Tegel Tour (incl. adresjes)
Op zaterdag werden we lekker vroeg wakker. Chill! Vandaag stond namelijk de Tegel Tour op de planning, maar omdat we zo vroeg wakker waren, hadden we eerst nog wel even tijd voor…

Eindelijk weer een lekker wandelingetje in de natuur! We gingen naar de Oosterplas en deden dit keer de grote ronde van 7,5 km. Heerlijk begin van de dag!

Daarna was het tijd voor LUNCH! We zouden namelijk op Tegel Tour en hebben inmiddels geleerd dat je altijd genoeg eten in je buik moet hebben voordat je iets interieur-winkel-achtigs gaat doen. En dus reden we even langs Jamon Jamon, onze favoriete broodjeszaak in Haarlem.

Man met honger voor een bord met teveel keuze. Drama.

En toen was het tijd voor de tegeltour. De adresjes die we vandaag aandeden:
– Kol tegels in Haarlem: geweldige zaak, ik denk dat we hier binnenkort een afspraak maken voor een uitgebreid advies.
– Jan Groen in Bleiswijk: enorme zaak met veel keuze. Niet helemaal de originele keuzes die Jan en ik zoeken, maar wel echt een mooi en groot assortiment.
– Intercodam in Amsterdam: geweldige zaak voor inspiratie, maar ik durfde niet op de prijskaartjes te kijken, haha. Wel echt leuke dingen gezien, maar niet per se geslaagd voor onze badkamer.

We wilden ook nog naar Mawi in Maarssen, maar die ging al om 16u dicht en dat redden we niet. En ik had ook wel langs Quintalisque in Loenen aan de Vecht gewild, maar die deden alleen op afspraak en dat redden we ook niet. Ennnn natuurlijk moeten we ook nog even langs Designtegels in Utrecht. Dat is nog steeds wel echt m’n favoriete plek voor vette, originele tegels.

Lekker palletje bij Kol in Haarlem.
Zoveel keuze bij Kol!
Geweldig vloertje bij Intercodam
Mooie hexagon confettitegel bij Jan Groen

Na de Tegel Tour waren we kapot. Het was begin van de avond en hoog tijd om niks meer te doen. We ploften op de bank met speciaalbiertjes en Teddy en hielden een Zaterdagavond Music Movie Night. Vorige week keken we Rocketman, deze week stond Dreamgirls op de planning. VET heerlijk.

Zondag: Alleen naar het strand
Op zondag had ik precies nul plannen. Echt verrukkelijk! ’s Ochtends heb ik lekker uitgeslapen, aan de keukentafel zitten Legoën, uitgebreid ontbeten en een podcastje geluisterd. Ik ben echt best wel hooked aan die Couples Therapy podcast van Casey Neistat en zijn vrouw Candice Pool. Vet heerlijk.

In de middag besloot ik even lekker naar het strand te gaan met mezelf. Het was echt behoorlijk stormachtig weer met af en toe zon en ik had echt zin om met een boek bij een strandtent te gaan chillen. Let’s go!

Jan en ik hadden het er laatst over dat we ongeveer altijd naar dezelfde strandtenten gaan, omdat dat makkelijk en altijd goed is, maar ik vind dat ik ook af en toe even naar een andere plek moet om het te ontdekken en dus streek ik vandaag neer bij Noosa. En dat was een groot succes. Super lekker gezeten én gegeten. Wat een top plek! Hier wil ik absoluut vaker naartoe.
Zoooo chill een boekje lezen in de zon en wind <3

En ook Teddy had een top zondag:

#livingthegoodlife

’s Avonds had Jan als verrassing een duo-massage geboekt bij onze favoriete massagesalon: Thai Nakara. ZO LEKKER. Ik heb al weken m’n nek vast zitten, dus dit was een hele welkome verrassing.

Een uur lang hebben we allebei intens genoten. Ik had ook écht de beste massage die ik hier heb gehad; door Won. Echt ge-wel-dig. Wat een goede afsluiter van een verrukkelijk weekend.

Maandag: B&B Vol Liefde verslaafd
Op maandag plande ik m’n week in en blijkt het qua werk nog steeds super rustig. En dat resulteerde in iets heel slechts. Ik heb ’s ochtends denk ik 3 uurtjes gewerkt en ben daarna op de bank geploft met B&B Vol Liefde, hahaha. Ik ben echt verslaafd. Het is een soort Boer zoekt vrouw in het buitenland, maar dan IEDERE dag, dus je hebt een miljard afleveringen en het is het eindddddde. Zo veel interessante figuren die opzoek zijn naar liefde en man, wat een heerlijk programma.

Romana is mijn spirit animal. Iedereen moet een beetje meer (en minder) Romana zijn, hahaha.
Ook Teddy is verslaafd. Hij is vooral fan van Jacob, omdat die zo goed met katten is.

Nee echt, als je dit nog niet kijkt: doe het. Het is heerlijk!

Verder heb ik maandag wel nog gekookt en gesport en wat dingetjes voor het huis geregeld. En m’n mail gedaan, haha. Dus toch nog iets. Maar vooral veel Videoland gebinged.

Inmiddels is het dinsdagochtend en sta ik aan het begin van een lekker dagje. Ik ga zo even taart halen voor Janneman, dan nog even werken, dan vanavond een drankje drinken in de stad en daarna lekker uit eten bij Morris (en hopelijk cocktails drinken). Zin in!

Ik spreek je vrijdag weer en wens je een hele lekkere week toe. ER KOMT ZON MENSEN. Vergeet niet om er van te genieten, voordat het te laat is. Liever vroeg opstaan en dan je werk doen en ’s middags even in het zonnetje genieten (als dat kan), dan ‘m weer missen. PAK JE KANS. ENJOY <3.

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

4 reacties op “Leo’s leven #63: 100% verslaafd aan B&B vol liefde, op tegeltour & alleen naar het strand

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *