Leo’s leven #58: meeting Uitgever, naar het theater, pizza op het strand en alleen surfen

Goedemorgen fijne mensen en welkom bij weer een nieuw dagboek. Vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen dagen, die vooral in het teken van zonneschijn stonden. Mijn werkmotivatie is op vakantie naar een tropisch land en ik zit me hier thuis te vermaken met The Bachelor, het strand en de inrichting van m’n nieuwe huis. Tóch heb ik ook nog wel iets interessants te vertellen, want ik had deze week een meeting met een uitgever én ben voor het eerst sinds jaren (dit kan je nu letterlijk zeggen) naar het theater geweest. En het was ge-wel-dig. Lees je mee?

Dinsdag: TOPAVOND
Op dinsdag begonnen we de dag met yoga! Dit keer bij de Veerplas. En dat was heerlijk!

Waar ik maandag een super drukke dag had gehad, was dinsdag veel rustiger. Ik doe dat wel vaker; per ongeluk m’n maandag heel vol plannen en dan vergeten dat een week gewoon 4-5 dagen heeft, waarop je ook prima kan werken. Maar goed; op maandag had ik m’n werkmotivatie er doorheen gewerkt en op dinsdag was er weinig over. Ik schreef Leo’s leven, nam een filmpje op met een Turkeystick voor een potentiële samenwerking en deed een klein beetje administratie. En that’s it.

Overdag wandelde ik nog even langs de boekhandel voor het derde deel van de zeven zussen reeks én ik heb nog even onkruid staan wieden in de tuin. Woehahah.

‘s Middags hadden Jan en ik een belafspraak met een tekenaar voor het huis en daarna deed ik helemaal niets meer. Ik flanste een vegan auberginestoof in elkaar (super lekker) en hing lekker op de bank.

Ik was echt moe en ben met een fles wijn en een lush-bruisbal die ik van vriendinnen kreeg voor m’n verjaardag, in bad gaan liggen. Bouillon trekken van mezelf voor zo’n 2 uur lang. Man, wat was het lekker. Op de toiletpot stond m’n laptop met de laatste drie afleveringen van Virgin River (janken mensen, oh oh oh) en naast me een fles hele lekkere Pinot Noir. T o p a v o n d.

Woensdag: meeting met een Uitgever
Op woensdag had ik wederom een super rustige werkdag. Ik schreef een recept uit, reageerde op de reacties op mijn blog en socials en dat was het, haha. Schandalig, maar ook wel lekker.

Om 11 uur had ik een meeting bij Westhoff in Haarlem; ik vind dit altijd een fijn werkcafé om afspraken buiten de deur te doen. Dit keer zat ik met iemand van een uitgeverij, die me had gemaild over een concept rondom onze verbouwing. Super cool! Ik vind het zo bijzonder om hiervoor benaderd te worden! Maar ik merk ook dat ik met de jaren zakelijker ben geworden en alleen projecten aanga als het voor m’n bedrijf interessant is. En niet alleen voor de eer.

We hadden een vet leuke meeting – in het zonnetje op het terras – en hebben allerlei vette dingen bedacht. O.a. zitten we te denken over een podcast en ik zou het zo réte leuk vinden als dit door gaat. Keep you posted!

Daarna wandelde ik lekker naar huis en toen was het wederom chilling time! Ik heb lekker een boek gelezen op ‘t dakterras en om 2 uur stapten Jan en ik in de auto om een wandeling te maken. We gingen weer eens naar de Oosterplas – waar het super druk was met allemaal kinderen die vakantie hadden – en het was echt lekker. Zulk mooi weer <3.

‘s Avonds was ik van plan om lekker te koken, maar ook m’n kookmotivatie is op vakantie, dus we besloten naar het strand te rijden en een pizza te scoren bij Tijn Akersloot. En met pizza en al zijn we lekker in het zand gaan zitten met zelf meegebrachte biertjes. Wat een TOP avond.

Het werd toch al snel koud op het strand (geef me 30 graden plz), dus we taaiden alweer vroeg af. Maar thuis hebben we nog een paar uur op het dakterras gezeten en zijn we lekker gaan tekenen. En opeens hebben we best wel een vette indeling voor het huis op papier staan. YES! We moeten gewoon alle muren en deuren opnieuw plaatsen en wisten niet waar we moesten beginnen, maar nu staat het op papier en het is awesome <3.

Donderdag: naar het theater
Na twee dagen redelijk hard chillen was het donderdag tijd voor mijn vrije dag, hahaha. Dus vandaag hoefde ik écht niets van mezelf en dat was vrij vreselijk, want ik heb tot 12 uur in bed gelegen met The Bachelor en een of ander dom influencer-programma op Videoland (wist je dat ik me hier altijd over OPVREET hoe dom influencers altijd worden afgeschilderd/zichzelf afschilderen in de media?).

Jan bracht koffie, wat een held <3

Om 12 uur kwam ik uit bed en ben ik verplaatst naar de bank met domme YouTube-filmpjes, haha. Ik zei toch dat m’n motivatie op vakantie was?

Maar het kwam toch nog goed. Ik belde naar de surfschool in Zandvoort om te vragen hoe de golfjes waren (die had ik al even gecheckt via de app wisuki en de webcam van zandvoort) en ze zouden best lekker zijn, dus ik reserveerde een surfplank voor half 3. Ik kreeg niemand mee, maar de golfen waren niet heel spannend, dus ik durfde wel alleen het water in.

En dit was de beste beslissing van de dag. Het weer was prachtig en de golven echt PERFECT. Wel gewoon leuk hoog, maar heel doable en krachtig, dus als je stond, kon je echt lang blijven staan. Oooooh wat heerlijk. Het enige rukke was dat er een DIKKE stroming stond, dus aan het einde van m’n surfsessie lag ik ongeveer in Noordwijk (slightly overdreven) en moest ik een heel stuk teruglopen. Maar… worth it!

Eenmaal thuis dook ik de keuken in om deze gewelllldige rijst van Ottolenghi te maken en daarna ging ik sporten bij Robin. En dan denk je; het is half 8 Leo, je dag is wel klaar. Maar neen! Ik douchte snel, kleedde me fatsoenlijk aan en Jan en ik stapten op de fiets naar het THEATER.

We gingen voor het eerst naar openluchttheater Caprera en het was GEWELDIG. Een paar weken geleden had ik kaarten gekocht voor Comedytrain on tour; ik heb ze wel eens in Toomler gezien en vond dat geweldig, dus ik had er helemaal zin in. 4 Comedians traden op vanavond en het was echt helemaal geweldig. Het duurde anderhalf uur, maar Jan en ik hebben ZO genoten. Echt echt echt geweldig. Dit gaan we weer veel vaker doen! En! Als jij ook van theater houdt, dan moet je echt NU kaartjes kopen. Ze – zowel de artiesten als de theaters – kunnen alle support goed gebruiken en jij wordt er vet blij van. Dus KOPEN DIE KAARTEN!

En dan denk je dat daarna de avond voorbij is? Maar wederom is niets minder waar. Ik stond áán en had zin in meer. En Jan moest vooral nodig plassen en wilde naar huis en kon niet meer nadenken. Dus toen we thuis waren had ik me al op de bank genesteld om nog even een biertje thuis te drinken. Maar na een toilet-sessie had Jan anders bedacht en stapten we spontaan op de fiets naar vrienden. Om half 11 ‘s avonds. Maar Paul en Kyra hadden de wijn nog open en in de tuin hebben we uiteindelijk nog geborreld tot na middennacht. Een eerste echte zomeravond. HEERLIJK.

Inmiddels is het vrijdagochtend en heb ik een kleinnnnn katertje. Maar niets waar ik niet overheen kom. Bovendien heb ik wederom een rustige dag – wel íets drukker dan de afgelopen dagen, maar hartstikke prima – dus we gaan er tegenaan.

Ik spreek je dinsdag weer! Dan praat ik je bij over mijn weekend die tot nu toe uit… NUL PLANNEN bestaat. Hoe is het mogelijk? Ik hoop dat we dit weekend voor het eerst op pad gaan om dingen te bekijken voor het huis. Vloeren, deuren, schuifpuien; dat soort werk.

Fijn weekend en tot dinsdag!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Leo’s leven #58: meeting Uitgever, naar het theater, pizza op het strand en alleen surfen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *