Leo’s leven 18: cocoonen, winactie en lekker eten bestellen

Hallo mooie mensen! Welkom op vrijdag! Mijn vrijdag is ietwat chaotisch en ik heb overwogen om m’n dagboek naar morgen te verplaatsen, maar ik heb een half uurtje en ga tóch proberen om ‘m te schrijven.

M’n werkdag stopt vandaag al om 3 uur, omdat ik een Japanse date night met Jan moet voorbereiden. Wat hij nog niet weet overigens :D. Dus ik duik zo de toko in voor allemaal lekkers en ga daarna lekker kokkerellen. Maar eerst praat ik je bij over m’n afgelopen dagen…

Dinsdag: sushinight
Há, over dinsdag heb ik meteen heel weinig te vertellen. Het was gewoon een werkdag en ik hield me bezig met de cover van de kerstspecial, schreef m’n dagboek, beantwoordde mails en schreef recepten uit.

Aan het einde van de dag reden Jan en ik nog even naar het strand, omdat het lekker onstuimig weer was. Maar uiteindelijk zijn we niet eens echt het strand op gegaan omdat we te lekker aan het chillen waren in de stoelverwarming.

‘s Avonds bestelden we sushi en dat was dinsdag :D.

Schermafbeelding 2020-11-06 om 14.49.37

Woensdag: open over fertiliteitstraject
Op woensdag werd onze dag een beetje bijzonder. We hadden deze week gelezen dat het de week van de vruchtbaarheid is en wilden daar – met onze eigen vruchtbaarheidsproblematiek- wel aandacht aan besteden, dus we postten allebei iets op Instagram. En man, dat werd me toch groots ontvangen. De reacties stroomden de hele dag binnen; van persoonlijke DM’s tot mooie berichtjes op de post en als klap op de vuurpijl belde LINDA magazine voor een online interview. Echt zo fijn dat ik m’n platform op deze manier ook kan inzetten; om vruchtbaarheidsproblematiek meer bespreekbaar te maken <3.

Schermafbeelding 2020-11-06 om 14.50.16
Blij met de fijne reacties <3

Woensdagochtend ging ik dan wel gewoon aan het werk; ik moest even 2 uur focussen om flink wat recepten uit te schrijven. En rond half 12 had ik afgesproken met vriendin Aniek om een wandeling te maken in het centrum van Haarlem. Oh, wat was dat fijn en gezellig. Wel gewoon op afstand en lekker met een koffie to go. Dit moeten we vaker doen!

Schermafbeelding 2020-11-06 om 14.49.45

Daarna ging ik thuis weer aan het werk, maar dit keer dook ik niet achter m’n computer maar juist even de keuken in. Ik had zin om bij daglicht wat lekkere recepten te maken, dus het was tijd voor wat kooksessies.

Schermafbeelding 2020-11-06 om 14.49.51

Ondertussen werkte vriendin Linda bij me aan de eettafel, omdat ze ff een andere werkplek dan thuis nodig had voor een paar focusuurtjes. Chill!

’s Avonds deden Jan en ik een lesje restorative yoga thuis. Normaal doe ik dat in de yogastudio hier in de buurt, maar dat kan niet meer omdat het een groepsles is. Nou ja; dan maar thuis me inwikkelen in tachtig dekens en chillen als een baas op yogamuziek.

IMG_6766
Zo hard gelachen om deze foto van Jan tijdens restorative yoga hahaha

Donderdag: vette winactie
Op donderdag werkte ik eerst bij het dierenasiel. Ik stond op een kennel met 10 zwart-wit katten, haha. Vet gezellig was het.

Schermafbeelding 2020-11-06 om 14.49.02

Daarna werkte ik thuis een beetje (op m’n vrije dag) opgesloten op de slaapkamer met Teddy, omdat er bij onze voordeur een klusjesman bezig was om onze voordeur te renoveren. Ted vond het niet zo leuk dat ‘ie de hele dag opgesloten zat, maar als ik er bij kwam zitten was het al ietsje beter, haha.

Schermafbeelding 2020-11-06 om 14.49.10

Verder kwam er donderdag een GEWELDIGE winactie op mijn instagram, waar je nog gewoon tot na het weekend aan mee kan doen :D. Check dat hierrrrr!

E3910FB7-2B77-4DDE-B9F2-813C1597D1A3

’s Avonds ging ik eten afhalen bij het nieuwe vegan restaurant Mama Gaia in Haarlem. Echt en vet mooie plek die pas nét geopend is (zo kut, in Corona-tijden). Maar echt chill dat je er wel gewoon eten kan afhalen en laten bezorgen.

Schermafbeelding 2020-11-06 om 14.49.18

Wij haalden een menu af voor 29,95 en kregen daarvoor 3 gangen vegan voedsel. Voor een verrukkelijke springrolls met geweldige dip. Hoofd was een linzenstoof met heerlijke knolselderij en na een soort bananentoetje. Die laatste vond ik wel echt typisch vegan en mwah smaken, maar de rest was erg lekker.

Schermafbeelding 2020-11-06 om 14.49.26

We aten ons eten deels op in de auto bij het strand, omdat er donderdagavond zo’n mooie lucht was dat we spontaan besloten om naar het strand te gaan. En dat was heerlijk!

Daarna was het tijd voor een avondje op de bank en ik ben zelfs nog lekker even in bad gegaan met kaarslicht <3. Heerlijk man; ik ben echt aan het cocoonen als een eindbaas.

IMG_6782

 

En dat was mijn dagboek! Kort maar krachtig. Na het weekend praat ik je bij over m’n komende dagen. Die worden heerlijk gevuld met een beetje werk, veel gruwelijk grillen én lekker bezig in huis. Fijn weekend en tot dinsdag!

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

 

2 reacties op “Leo’s leven 18: cocoonen, winactie en lekker eten bestellen

  • Karlijn zegt:

    Dankjewel voor jullie openheid.
    Het ziet er uit als een fijne en best drukke week! Fijn weekend alvast.
    En mag ik weten waar je mooie blauwe trui van is?

  • Wat een mooi interview en wat fijn dat je er zo open over kunt zijn. Ik hoop dat je de steun krijgt die je nodig hebt want fertiliteitstrajecten zijn lang en frustrerend! Veel liefde en succes wens ik jullie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *