Leo’s leven #144: veel online shoppen, enorme to-want-lijst en 2 tv-programma’s

Hallo gezellige mensen van het internet en welkom bij mijn dagboek van vrijdag 3 februari 2023! Live vanuit mijn thuiskantoor, waar het lawaai alom is. Waar Jan zit te tetteren tegen z’n nieuwe collega’s, er een verdieping lager hard wordt gewerkt aan het plaatsen van de houten trapbalustrade en ik met een koptelefoon op m’n hoofd Maximum Concentration op volume 100 heb draaien, om nog íets te kunnen uitvoeren hahaha.

Vandaag praat ik je bij over de afgelopen dagen, die in het teken stonden van behoorlijk veel werk, twee televisieprogramma’s, véél pakketjes en retouren, klussen in huis, een avondje yoga, een avondje schilderen en ongetwijfeld nog meer. Lees je mee?

Dinsdag:
Deze week stond in het teken van heel veel pakketjes en ik schaamde me gewoon voor de pakketbezorger. Ik weet niet wat het is, maar Jan heeft weer een baan en geld en bestelt dus de hele wereld en ik denk dat dat aanstekelijk werkt ofzo? Dus ook ik ging helemaal los op het wereldwijde web en heb dingen besteld als schoenen, vloerkleden, kunst, haakjes, boeken en beautyproducten. ENORME koopdrang dit en naja; ik geef er maar even aan toe.

Dit, de hele week.

Eén van de eerste pakketten die binnenkwam was nieuwe kleding van Guts en Gutso en sinds dien leef ik elke dag in die kleding. In de zwangerschapsupdate die ik woensdag schreef, liet ik al ff wat foto’s zien. LOV it.

Verder ben ik al een tijdje op zoek naar nieuwe sneakers die lekker zitten, want ik draag nu bijna iedere dag óf m’n knalgroene puma’s of m’n adidasjes van 10 jaar oud. En die puma’s hebben inmiddels slijtplekken waar je m’n sokken doorheen ziet, dus je weet gewoon dat het een beetje tijd is voor een extra paar schoenen. En toen kocht ik per ongeluk de hele PUMA site leeg.

Dit is een linkje naar het eerste paar!

En het stomme is dat ik expres bij PUMA bestelde, want daar weet ik tenminste mijn schoenmaat, omdat ik al andere Puma’s draag. Maar nu had ik het besteld en viel het toch weer tegen hoor. Wat ís dat toch voor lange/grote vrouwen. Van de 5 paar maat 42 paste er maar 1 paar (die linker) en de rest moest ik dus terugsturen.

Ondertussen had Jan – die inmiddels bij een schoenenretailer werkt haha – óók allerlei schoenen online besteld en werd ik verliefd op een paar van Janneman die hij zelf net niet paste, dus uiteindelijk heb ik die genomen en mijn hele eigen bestelling terug gestuurd. Echt sad van alle moeite van PostNL meneer Peter en alle handeling vooraf, maar goed. Ik weet ook niet wat deze bui is mensen 😛 En het spijt me 😛

Anyway; tussen het pakketten uitpakken door heb ik ook gewoon gewerkt dinsdag, haha. Zo schreef ik m’n dagboek, praatte ik bij met Jody die mijn Pinterest voor me onderhoudt, moest ik ff wat admini doen en dook ik in cijfertjes voor een budget-analyse. Maar eerlijkheid gebied me ook te zeggen dat het geen top werkdag was. Want ondertussen ging het #drogerdrama gewoon door en ik kan je vertellen dat het ALLE LEVENSENERGIE uit een mens zuigt.

Mijn gód wat is het irritant als apparaten het niet doen en je niet kan ontdekken waarom niet en er 88 verschillende opties zijn waarom het niet kan werken. Ik probeer verschillende programma’s en filters en afvoerslangen en heb over het algemeen gewoon #geenverstandhiervan. Nou goed, inmiddels heb ik de monteur gemaild en hopelijk komt die snel langs om te concluderen dat de droger echt stuk is en ik niet een of andere halve zool ben die dat ding niet aan de praat krijgt óf dat m’n huis behekst is door de oude bewoner die toevallig een hekel heeft aan drogers. Ofzo.

Anyway; in de middag werd ook nog even een nieuwe stoel voor in huis geleverd (loooooooove) en ‘s avonds was het tijd voor yoga. Even een moment om lekker rustig te worden en het #drogerdrama aan de kant te zetten.

De les bij Glow was weer geweldig <3 En daarna kookte Jan een lekker maaltje en hebben we een heerlijk avondje chillen gehad. Love it!

Om heel eerlijk te zijn – sorry Jan – ziet dit er wel echt goor uit. Maar erg lekker gegeten #sperziebonenisleven.

Woensdag:
Op woensdag ben ik de hele ochtend bezig geweest met het schrijven van de derde zwangerschapsupdate en het was echt heerlijk om hier even de tijd voor te nemen. Love it. Daarna beantwoordde ik reacties op m’n blogs en was het tijd om met twee campagnes aan de slag te gaan.

Dit ging niet helemaal van harte, want ik had ‘s ochtends al best wat input gehaald uit het creatieve gedeelte van m’n brein en daar zit wel een soort van max op, iedere dag. Dus ik moest me er echt toe zetten om ‘s middags nog aan de slag te gaan met *content creëren*, wat uiteindelijk wel gewoon goed lukte :D. Haha.

Content creëren is ook op het moment dat je een artikel hebt geschreven op je blog, dat willen promoten op je instagram timeline, maar dan moet er wel ff een leuke foto zijn dus ben ik in de weer met een statief en zelfonstspanner en dat is best een uitdaging met scherpstellen, maar uiteindelijk goed gelukt :D. Oh en ik heb absoluut een cameltoe weggeshopt op deze foto. Premium exclusieve content voor jou als lezer van m’n dagboek, hahaha.

Aan het einde van de dag fietste ik even – om mezelf en m’n harde werken te belonen – langs de kluswinkel voor felle kobaltblauwe verf en mocht ik van mezelf nog even wat plankjes schilderen voor in de hal. Nieuwe fotoplanken die ook deze week binnen waren gekomen. Woop woop!

Daarna dook ik lekker de keuken in om rijst met kip kerrie te maken – m’n fav – en ‘s avonds zouden Jan en ik ein-de-lijk weer eens aan de administratie gaan. je weet wel; die maandelijkse financiën die we al sinds 2019 ofzo iedere maand bijhouden. Nou ik kan je vertellen; het afgelopen jaar is hier weinig van terecht gekomen en dit jaar wilden we het weer lekker proactief oppakken. Iedere eerste dag van de maand gaan we dit doen. Dus wij zitten klaar; kopje thee erbij, chocolaatjes on the side en gaan met die banaan.

Lag de ING app eruit. Geen toegang tot je rekening. Geen idee van je uitgaven. Shit, nu konden we nog niks.

En dan denk je; goh ga even een avondje chillen dan, maar neen; toen konden we mooi nog ff wat schilderwerk verrichten op de 2e verdieping. Ook gezellig :D.

Donderdag:
Op donderdag waren we allebei vrij en begonnen we de dag met een lekkere opruimsessie. En niet zomaar, want om half 10 stond er een redacteur van het televisieprogramma Binnenstebuiten op de stoep om te kijken of ons huis iets voor een item in hun programma is.

Echt zin in het seizoen waarin er weer écht fatsoenlijk daglicht in je huis is en deze muur niet zwart maar gewoon groen is op foto’s.

We hadden een meeting van anderhalf uur waarbij Jan en ik uitgebreid konden vertellen over alles wat we hier in huis hebben gedaan en waarom we bepaalde keuzes hebben genomen en het was echt HEERLIJK haha. En heel leuk! En we mogen meedoen, dus dat is ook vet. Nu willen we alleen zelf nog een paar klussen hier in huis klaren en dan is de filmploeg welkom voor de opnames. VET!

En na die meeting van 1,5 begonnen we aan onze enooooorme to do list van de dag. Of eigenlijk is het meer een “to want list”, want niemand zegt dat we deze dingen moeten doen natuurlijk.

Op het lijstje van de dag stonden o.a.: het deurkozijn boven opnieuw opvullen, schuren en schilderen, architraven op de 2e verdieping maken, een tweede laag blauwe verf over de fotoplanken schilderen, haakjes aan de muur maken in de slaapkamer, naar GAMMA voor duizend retouren én om materialen te halen voor de diy-boekenkast, naar IKEA voor retouren, het plafond fixen voordat de balustrade komt én daarnaast nog wat huishoudelijke dingen als wasjes draaien, nog één laatste droger-poging doen (had 1,5 uur moeten duren, duurde 5,5 uur en was niet droog AAAAAAAH), de levering van nieuwe kunstwerken voor de hal (ging iets mis, dus de foto volgt later) en dat allemaal voor 5 uur ‘s middags. Want om 5 uur moest ik bij vriendin Vera zijn die een maand lang in een hotel heeft gewoond omdat haar huis werd verbouwd door een televisieprogramma en op deze donderdagmiddag om 5 uur was de oplevering waar 10 vrienden bij mochten zijn. ZO LEUKKKK.

Klusbollie
Deze is goed geleverd en ik ben er ZO blij mee. Komt in de hal! En we wachten nog op het tweede werk dat ernaast komt :D. Het is trouwens kunst van Werk aan de muur, waarmee ik al een tijdje samenwerk en mocht je ‘m ook willen dan is ditttt de link naar het werk!

Terwijl ik naar die reveal ging – waar ik dus NIKS over mag zeggen of posten en het is echt jammer want het was geweldig en komt pas in april geloof ik op de streamingsdienst -, kluste Jan nog even verder in huis.

Lekker bezig jannie!

Om 8 uur zaten we weer met z’n twee (en twee Turkse pizza’s) op de bank en hadden we gewoon ALLES van de to do list gedaan. Vét lekker, zo’n dag waarop het allemaal lukt. YES!

Inmiddels is het vrijdagochtend en wordt er dus wederom druk geklust hier in huis, maar dit keer niet door ons ;-). Verder heb ik een medium drukke werkdag – redelijk overzichtelijk wel – en staat er ook een medium druk weekend voor de boeg. We gaan naar Duitsland, de deuren worden geplaatst – nu echt -, ik hoop dat er ergens tijd is voor een wandeling, we halen vanavond een kunstwerk op dat ik al sinds april op het oog heb én ik hoop dat we zondag een begin kunnen maken met de DIY boekenkast. Maar wie weet. Oké, toch iets minder medium druk dan ik dacht.

Anyway; ik praat je er dinsdag gezellig over bij. Fijn dat je weer meelas en ik wens je een heel leuk weekend! 😀

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *