Leo’s leven 02: werk, Politie, filmen in Rotterdam en uit eten

Goedemorgen leuke mensen! Het is vrijdagochtend en ik praat je bij over mijn afgelopen dagen, die echt van links naar rechts gingen. Dinsdag was een werkdag met een vét heerlijke to do list, of beter omschreven als een willen-doen-lijstje. Woensdag was een hele drukke filmdag en donderdag was een totale niets-dag. Ik praat je bij!

Dinsdag: lekker veel werk & fijne ontspanning
Zal ik je eens meenemen in m’n willen-doen-lijst? Vandaag stond op de planning: m’n dagboek schrijven, kant & klaar publiceren, facturen betalen en 4 receptenblogs schrijven en inplannen. En dat allemaal voor de lunch.

IMG_1100

IMG_1107

Na de lunch had ik een super inspirerend telefoongesprek met Cynthia, die iets nieuws aan het opzetten is waar ze m’n input goed voor kon gebruiken en tegelijkertijd fungeerde ze heerlijk als klankbord voor mij; wat echt TOP was. Echt een fijn gesprek.

En daarna had ik tijd in m’n agenda geblokkeerd om aan 2 website projecten te werken. Ik moest m’n takenlijst – die ik maandag had geschreven- nu op volgorde van belangrijkheid zetten én ging aan de slag met een van de eerste punten op m’n takenlijst; offertes uitvragen bij verschillende webbouwers.

Verder hield ik me vandaag wederom bezig met de Pinterest sollicitaties, waarin ik nu een definitieve schifting maakte. Yay!

Om half 5 had ik via Onefit een lesje Restorative yoga geboekt, wat een hele relaxte vorm van yoga is. Totaal geen inspanning, maar wel totale ontspanning. 75 minuten lang lig je in chille houdingen en ben je een soort van aan het mediteren en man; je wordt er zoooo rustig van. Juist in dit soort drukke weken vind ik het mega fijn om echt een moment van rust voor mezelf in te plannen.

IMG_1111

Lekker zen begon ik aan m’n avond. Ik zette nog even een win actie online waarvan ik zó de winnaar ga kiezen (wat vet moeilijk wordt met meer dan 300 reacties) en daarna kookte ik een simpel maaltje; vega schnitzel met aardappeltjes en salade. Lekker!

IMG_1122

Woensdag: opnames in Rotterdam
Op woensdagochtend stond ik al om 8 uur in de Jumbo om boodschappen te doen voor filmopnames in Rotterdam. Ik ging vandaag koken met een lezer van mijn blog om haar huisgenoten te verrassen. Dit was onderdeel van de campagne met Santa Maria en het was echt zoooo leuk! Binnenkort komt hier een video (en een MEGA lekker recept) van online op mijn blog. Ergens eind september denk ik. LEUK! 😀

IMG_1172

Daarna zou ik naar een vriendin in Rotterdam gaan, maar haar partner zat nog te wachten op de uitslag van een Coronatest (die uiteindelijk goed bleek), dus we moesten onze date toch afzeggen helaas. Maar daardoor had ik opeens wel ff tijd over, want ik had erop gerekend dat woensdag echt een haast dag zou worden, met de opnames ‘s ochtends, de lunch met een vriendin en ‘s avonds een etentje in Amsterdam. Maar! Ik had opeens plek in m’n agenda, dus ik besloot heel even langs IKEA te rijden, op de terugweg van Rotterdam naar Haarlem.

Bij IKEA scoorde ik precies wat ik nodig had en liet ik me niet verleiden tot meer. Of nou ja; ik kocht alleen twee nieuwe afwasborstels. Maar je moet echt van goede huizen komen wil je een afwasborstel van IKEA kunnen weerstaan tijdens je bezoek aan deze meubelgigant. Overigens was het inderdaad absoluut onnodig om meteen 2 borstels te scoren, maar ik weet eerlijk gezegd ook niet wat me daar precies bezielde. Ze hadden een nieuw design en zijn gewoon echt mooi – ja dit schrijf ik over een afwasborstel – dus ik denk dat m’n hersenen gewoon ff totaal in verwarring waren.

Rond een uur of 4 was ik thuis en viel ik als een blok in slaap op de bank. Dat heb ik wel vaker na filmopnames; je staat dan toch écht heel erg aan voor een paar uur. Maar rond een uur of half 6 werd ik wakker, kleedde ik me om en stapte ik in de trein naar Amsterdam, voor een etentje met vrienden.

Samen met Ingelise, Ramon en Tobias (van mijn eetclub uit Amsterdam) gingen we – heel netjes op 1,5m afstand- dineren bij restaurant As. En dat was echt een super gezellige avond en heel erg lekker eten :D.

IMG_1151

IMG_1169

Donderdag: niksdag
Op donderdag ben ik altijd vrij en meestal werk ik dan de ochtend in het asiel, maar Jan had de auto nodig, dus dat kon ff niet. Maar omdat m’n week zo druk was, vond ik het ook wel lekker om even gewoon aan te kloten. Dus ‘s ochtends sliep ik uit en de rest van de dag heb ik echt veel te weinig uitgevoerd. Wat best jammer was, want ik neem die vrije dag echt om ff de energie te houden om de 4 andere dagen hard te werken (wat niet alleen fysiek aan het werk zijn betekent, maar ook in je hoofd met je werk bezig zijn is), maar vandaag bleef m’n hoofd in standje ‘ik moet eigenlijk dingen doehoen’ en kon ik dus niet genieten van het niksen.

Wel verfde ik even 3 plankjes van IKEA in de kleur Hague Blue. Ik wil deze plankjes ophangen op de pilaar in onze woonkamer, maar ze moeten niet te veel opvallen. Vandaar dezelfde kleur als de muur. Binnenkort laat ik het resultaat zien!

IMG_1175

IMG_1177

Uiteindelijk heb ik m’n hoofd nog redelijk uit kunnen zetten door twee nieuwe boeken te kopen en die lekker te gaan lezen.

IMG_1186

‘s Avonds nam m’n dag een bizarre wending waar ik niet te veel over kwijt wil, behalve dat ik met de politie contact heb gehad en er een melding is gemaakt van iets wat niet oké is.

IMG_1200

Inmiddels is het vrijdagochtend en ben ik alweer lekker aan de slag met wederom een enorme lijst van dingen die ik vandaag gedaan wil hebben. Ik vertel je er met alle liefde dinsdag over 😀

Voor nu wens ik je een fijn en …. ZONNIG weekend! YES MENSEN! Dit is zoooo fantastisch. Haal die korte broek maar weer uit de kast, steek de barbecue maar weer aan, dit weekend gaan we GENIETEN 😀

Mijn BBQ boek is al bijna 1000x besteld!
Bestel mijn e-book Gruwelijk Grillen. In mijn e-book deel ik 34 toffe barbecue recepten die iedereen klaar kan maken. De helft van de recepten is vegetarisch, de andere helft bevat vlees of vis.

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.

2 reacties op “Leo’s leven 02: werk, Politie, filmen in Rotterdam en uit eten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *