Leo’s dagboek is even offline

Hallo mooie mensen! Hoe gaat het? Met mij prima, maar ik merk dat ik totaal slecht in m’n motivatie zit om m’n normale werk te doen. Dat heeft een paar redenen; 1. het is kutweer dus mijn motivatie is samen met het regenwater het riool in gespoeld (#downthedrain). 2. ik ben me ff aan het focussen op het project van Jan & mij dat ik begin mei af wil hebben en het kost tijd én ik krijg er meer energie van dan m’n normale werk, dus dat krijgt steeds voorrang.

Dat betekent dat m’n dagboek ff op een laag pitje staat deze week. Ik heb je ook niet echt onwijs veel te vertellen over afgelopen dagen, maar hier een korte samenvatting:
Vrijdag: ik had een fantastisch nieuw paars shirt aan en bakte pizza’s op de Green Egg
Zaterdag: we deden boodschappen bij Hanos en het was amazeballs en ‘s avonds was ik aan het werk
Zondag: ik genoot van m’n nieuwe groene tuindeuren en las een boek uit
Maandag: ik was lam want we dronken 5 flessen wijn/champagne leeg met 2 vrienden op afstand en het was geweldig.

Bovendien staan de dagen déze week ook weer in het teken van het project van Jan en mij. Ja, en weinig motivatie (dus lange YouTube-sessies op de bank met thee en sloffen).

Dus… deze week sla ik m’n dagboeken (er komen dus wel gewoon recepten) even over. Dan kan ik me zonder schuldgevoel even focussen op de laatste loodjes van ons project én mezelf ff onderdompelen in de ellende die dit rukweer met zich meebrengt. Je mist er dus weinig aan. Ja ik heb vandaag een meeting met Ford om te kletsen over verlenging van onze samenwerking (fingers crossed!), morgen werk ik in het asiel en er staat weer een lang weekend (vol kookavonturen)(en hopelijk lekker weer) op de planning. Maar that’s it. Dus je mist echt weinig <3.

Ik spreek je volgende week denk ik wel weer. Ik hoop dat het dan wat rustiger is op m’n to do lijst en dat ik je dan eindelijk kan vertellen waar ik deze maand zo druk mee ben :D. Doe ondertussen vooral een gok in een reactie hieronder. Ben razend benieuwd wat jullie denken/hopen :D.

Volg me ondertussen vooral op Instagram, vooral voor m’n stories. Hoewel ik merk dat ik gister en vandaag ook daar wat minder aan het posten was. Maar dat is ook oké. Komt wel weer. Eerst eens even de laatste loodjes aan leggen aan…

Schermafbeelding 2020-04-29 om 11.49.06

TOT SNEL 😀

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

 

16 reacties op “Leo’s dagboek is even offline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *